2777
2789

من زبانم خیلی بد نیست و پارسال خیلی ها افتادن ولی من نه 

و اینکه معلم اول سال یک سوال پرسید که من متوجه نشدم که کدوم و داره میگه و اشتباه یک چیز دیگه رو گفتم و از عمد معلم منو برد پایه تخته یک جمله بنویسم و یکم اشتباه بود و گفت اخرش زبان تمرین کن و فلان و نمی‌دونم از امشب کل کتاب دهم و یازدهمتو بخون و...  ندیده فک کرده من بلد نیستم به خاطر یک سوال 

دوازدهمم هستم دیگه کلا سر کلاسش نرفتم همه بچه از دستش شاکی هستن چه اخلاقی و چه تو درس البته انلاین کلاس دارم و اینکه هفته بعد ازمون زبان داریم می‌خوام برم نمره خوبی بگیرم و اینکه من پایه ام یکم ضعیفه از درس اول امتحان میگیره نمی‌دونم از کجا بخونم چجوری بخونم چیا رو نخونم خیلییی استرس دارم اگه میتونین کمک کنین

انقدر که گفته شما تنبل هستین منم فکر میکنم برم از ۲۰ ۱۰ میشم با اینکه بقیه درسام خیلی خوبه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

♥️کتاب کار یک دونه دارم حس میکنم هرچقدر بخونم خراب

نه لطفا حس بد به خودت نده. اولا بلدی در ثانی بلدم نباشی تمرین میکنی یاد میگیری سر امتحان راحت جواب میدی. بعدم سال کنکورته اصلا به حرف ی معلم اهمیت نده تمرکز کن رو هدفت

sonuna kadar