2777
2789
عنوان

مهریه سمت شما معمولا چندتا سکه است

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 40 پست
سمت ما همه یکسانن، مگه وسیله اس که دست دومش ارزون باشه

نه چه حرفیه 

اما آقایون که نمیان ۳۱۴ تا سکه برای کسی که جدا شده بچه داره مهر کنن اشتباهه ولی دیگه جامعه است.

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب عنوان ی اقا، ب جیبم نگاه میکنم میرم زن میگیرم. ن اینکه ی چی بپرونم حالا طرف ما هرچی رسم باشه برا ...

درسته کارتون ، همونجور که مهریه کم باعث ترس زناست مهریه زیادم خطرناکه ، بنظر من تنصیف اموال از همه چیز بهتره 

یه چیز ثابت که نیست ولی با وضعیت فعلی ازدواج و طلاق هم دخترا حق دارن بترسن هم پسرا یه دختر چقد خوب و ...

دقیقا حرف دل منو زدید هم د تراز میترسن کم بگن آنقدر خیانت زیاد شده ، هم پسرا حق دارن 

درسته کارتون ، همونجور که مهریه کم باعث ترس زناست مهریه زیادم خطرناکه ، بنظر من تنصیف اموال از همه چ ...

توی همین انتخاباتی ک گذشت من سربلز بودم و توی زندان رای گیری کردم. 

ادمایی دیدم ک فقط برا 1 سکه یا 5سکه زندان بودن. 

ب همین دلیل پسرا باید محتاط باشن فک نکن قرار نیست مهری بدن. 

الان همین 14 تا هم از نظر من زیاده ب قمت همین الان 1500 میشه فردا رو نمیدونم

کدوم مردی درامد داره ک بخواد مهریه بالا بندازه 

استندبایِ حاجی🙌🏼

دقیقا حرف دل منو زدید هم د تراز میترسن کم بگن آنقدر خیانت زیاد شده ، هم پسرا حق دارن

برا همین به نظرم خانوما بهتره مستقل باشن تا خدایی نکرده به این شرایط رسیدن کمتر ترس این چیزارو داشته باشن