2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم برای چی حالش بده

196 بازدید | 23 پست

از دیروز تا حالا حالش بده حوصله نداره خسته است حرف نمیزنه منم دیگه خسته شدم از صبح تا شب تنهام اونم که میاد با این حالش حالمو بدتر میکنه

تقصیر روزگاره.تقصیر این زندگی .همه چی سخت شده .یک ماه کار میکنه حقوقش را که میگیره دو ساعته تموم مبشه چرا این قدر گرونی واقعا چرا

همون طور که خودت گفتی زندگی سخت شده 

من دو سه ماه درآمد خودم و پس انداز کردم این ماه گفتم برم یکم خرید لباس و لوازم ضروری دیدم خیلی گرون شده بیخیال شدم ...

همه چی خیلی سخت شده 

اگه همسرت مرد خوبیه دلداریش بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون طور که خودت گفتی زندگی سخت شده من دو سه ماه درآمد خودم و پس انداز کردم این ماه گفتم برم یکم خری ...

مرد خوبیه ولی حرف نمیزنه باید وقت بگذره الانم خوابیده

درسته زندگی سخت شده ولی شمام اولویت بندی کنید تاآخرماه برسهبنویسید خریدهاتونو،کم کم بخرید طبق نیاز

به اون چیزا نمیرسه همش قسط اجاره خونه  شهریه دانشگاه من کاش منم میرفتم سر کار 

تقصیر کیه این همه گرونی کاش قیامت میشد

والا نمیدونم من همسرم هیچی نمیخره برا خودش یعنی تا شلوارش پاره نشده همون رو میپوشه خودمم سالی نهایت ۵دست لباس نهایتتت بچه هم نداریم 

من مامان میشم ☺️💪

خب برو لاقل یه کار پاره وقت یاخونگی پیداکندانشگا به چه دردت میخوره،جز هدر دادن پولت بااین شرایط

ترم اخرم خدا لعنتشون کنه همیشه ۳ تومن پول شهریه م میشد این ترم کردنش ۱۰ میلیون 

با دیپلم کار نمیدن خونگی چی مثلا

والا نمیدونم من همسرم هیچی نمیخره برا خودش یعنی تا شلوارش پاره نشده همون رو میپوشه خودمم سالی نهایت ...

ما هم دقیقا کلا ۱۶ تومن حقوق میگیره اونم همش جا قسط وام و اجاره خونه و اینا میره

ترم اخرم خدا لعنتشون کنه همیشه ۳ تومن پول شهریه م میشد این ترم کردنش ۱۰ میلیون با دیپلم کار نمیدن خو ...

از دیوار شهرتون پیداکن،

واقعا خیلی ببخشیدا کار اشتباهی میکنید،ترمی ۱۰تومن،فکذکردی بعدش پشت میز میشینی؟؟

من جات بودم میرفتم دنبال کار کارگاهی،خودمم بیمه میکردم به زندگیمم سروسامان میدادم بجای مصرف کننده بودن،مفید میشدم