2777
2789
عنوان

آخه با پدر خرفت که اخلاق خرفت داره چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست
این بعد بره زن بگیره.مادرمون وصیت کرد تو بیمارستان نذارید زن بگیره.گفت منو خیلی اذیت کرد.

مثلا بخواد بگیره مگه میاد از شما اجازه بگیره؟

صرف حضور فیزیکیت تو اون خونه مانع تجدید فراش ایشون نمیشه.

بعدم ۷۰ ساله دیگه چی داره که زنم بگیره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم که سنش زیاده از کجا میدونی از عمد اینجوری کرده؟! شاید دیگه اصلا حوصله نداره به چیزی فک ...

آخه کل کثیفه‌.خونه ما ویلاییه‌.از این خونه قدیمی ها‌.گرفته حیاط رو تبدیل به آشغالدونی کرده‌.از بس ضایعات و پلاستیک و مشما و هر چرت و پرتی پر کرده.کسی جرات نداره بیاد.میگه آشغالدونیه.تابستون خونه سوسک و مارمولکه.

استارترمرده ..باپدرش تنهاست حوصله اش سررفته ازتنهایی💔

آها 

همینه پس اوکی 

خدا به پدرشون رحم کنه فقط 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آخه کل کثیفه‌.خونه ما ویلاییه‌.از این خونه قدیمی ها‌.گرفته حیاط رو تبدیل به آشغالدونی کرده‌.از بس ضا ...

چندتا بچه اید؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

هستن‌.بقیه ازدواج کردن.من با این هستم فقط.

این از عمد این کارا رو میکنه بزاری بری. منظورم همون کثیفی حیاط و اشغال جمع کردنه.

بعیدم نیست فکر ازدواج تو سرش باشه

مثلا بخواد بگیره مگه میاد از شما اجازه بگیره؟صرف حضور فیزیکیت تو اون خونه مانع تجدید فراش ایشون نمیش ...

ن قبلا تو ۶۵ سالگی میخواست بگیره ما مانع شدیم.مثلا گفتم.اگه دوباره از اون فکرا کرد.

این از عمد این کارا رو میکنه بزاری بری. منظورم همون کثیفی حیاط و اشغال جمع کردنه.بعیدم نیست فکر ازدو ...

ن بابا تو خونشه.این علاقه داره به این کار‌.زمانی که مادرم هم زنده بود جمع میکرد.منتها شلوغ نمیکرد.سریع میفروخت میرفت.چون مادرم غر میزد.الان نه.روی هم تلنبار میکنه.نمیفروشه.میگه سرمایه س.گرون میشه.