2777
2789
عنوان

آخه با پدر خرفت که اخلاق خرفت داره چه میشه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست
مگه باهاش دستشویی رو جارو‌کرده، رو فرش هر چی هست خشکه چیز چسبناک و خیس نیست که بگین اسکاچ کثیف میشه، ...

اره واقعا منم درک نکردم چرا انقد استارتر بزرگش کرد و بقیه هم اق و اوق کردن😐😐😐

نهایتا یه اسکاچه ک میندازیش بیرون بابا الکی اعصاب خودتو اون پیرمرد رو بهم نریز مگه اسکاچ رو شما میخری خودش باید بخره دیگه

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب چکار کنم؟

جدا شو مستقل شو نبینیش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

مگه باهاش دستشویی رو جارو‌کرده، رو فرش هر چی هست خشکه چیز چسبناک و خیس نیست که بگین اسکاچ کثیف میشه، ...

چی میگی شما.من یه چیزهایی دیدم.پارسال از دستشویی در اومد کفشش عنی بود.بعد با همون پای عنی روی فرش راه رفته بود.

۷۰ سالشه.اخلاقش رو مخه.انقدر مادرمو حرس داد قند گرفت.زود فوت کرد.سال ۹۹.مادرم فقط ۶۲ سالش بود.

چقد بی اعصابی عزیزم 

دیگه اون چیزیه که بین بابات با مامانت بود 

نباید شما بی احترامی کنی بخاطر اینچیزا.... 

خوبه خودت میگی 70 سالشه 

آدم وقتی پیر میشه بچه تر میشه.... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چی میگی شما.من یه چیزهایی دیدم.پارسال از دستشویی در اومد کفشش عنی بود.بعد با همون پای عنی روی فرش را ...

ببخشید عزیزم که سنش زیاده 

از کجا میدونی از عمد اینجوری کرده؟! 

شاید دیگه اصلا حوصله نداره به چیزی فک کنه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
این بعد بره زن بگیره.مادرمون وصیت کرد تو بیمارستان نذارید زن بگیره.گفت منو خیلی اذیت کرد.

😐😐😐😐😐😐😐

این بعد بره زن بگیره.مادرمون وصیت کرد تو بیمارستان نذارید زن بگیره.گفت منو خیلی اذیت کرد.

فقط میتونم بگم خدا خودش به پدرتون کمک کنه 

چی میگی شما.من یه چیزهایی دیدم.پارسال از دستشویی در اومد کفشش عنی بود.بعد با همون پای عنی روی فرش را ...

وای باورم نمیشه شما مثل یه بچه کوچیک هستید 😒😑😑😑😑 بجای اینکه با بچه خودتون سروکله بزنید با چی دارید سرو کله میزنید

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

ناخن هست مو هست با پاهای بو داده روی این فرش راه میرن

مگه شما وقتی ناخوناتون در میاد با دستتون چیزی نمی‌خورین. بعدم اسکاچ چیزیه که شسته میشه، اگه فکر میکنین با شستن میکروبها نمیره پس بچه های کوچیک که رو لباسشون خرابکاری میکنند رو باید بندازیم دور دیگه نشوریم لباسا رو

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن