2777
2789

دیشب یه تاپیک زدم که: حس میکنم بعضی از استان ها تو کشورمون وجود ندارن

نیم ساعت توش بودم بعد اون دیگه خوابم اومد خوابیدم

صبح پا شدم دیدم ۱۵٠ تا اعلان دارم ولی تاپیکه ترکیده..

سر چی ترکید بچه ها؟ دعوا شد؟😅

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی واقعا ادم کنجکاو میشه بدونه اون اعلان ها درباره چی بوده ولی دستش به هیچ جا بند نیس😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

من صبح تا یه جاهایی رو خوندم تا اونجا که دعوایی نبود

بگو تا چند صفحه رفته بود تاپیکم😂هعییی حالا یبار تاپیکمون پربازدید شد خودمون توش نبودیم

راستی رفته بود تو پربازدیدا؟

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
ولی واقعا ادم کنجکاو میشه بدونه اون اعلان ها درباره چی بوده ولی دستش به هیچ جا بند نیس😂

دقیقا

الان منم تو این حالتم😂💔

دقیقاالان منم تو این حالتم😂💔

هعی منم تجربه کردم خدا نصیب هیچ کس نکنه🥲😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

بگو تا چند صفحه رفته بود تاپیکم😂هعییی حالا یبار تاپیکمون پربازدید شد خودمون توش نبودیمراستی رفته بو ...

یادم نیست چقدر رفت جلو ...ولی من از تو پربازدیدا خوندمش 

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

دعواشد توش

هعی پس دعوا شده

خوندیشون شما؟ سر کدوم شهر؟😂

هعی پس دعوا شدهخوندیشون شما؟ سر کدوم شهر؟😂

ببینیم این شهر کدومه که سرش دعوا شده😂

هعی منم تجربه کردم خدا نصیب هیچ کس نکنه🥲😂

اره واقعا😂