2777
2789
عنوان

خانوووماااا توروخدا بیاین کدوم کیت مثبته😞خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 55 پست
امشبم اقدام کنم بنظرت ؟؟اخه امروز صبح هنوز ترشحاتم شروع نشده بود زیاد و اینکه اگه خدا بخوادو صلاح بد ...

دورت بگردم صبح اقدام داشتی 

دیگه صبر کن حداقل تا فردا شب .

اولین بچه تون ک میخوایید اقدام کنید؟

لطفا لایک نکنید .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت بگردم صبح اقدام داشتی دیگه صبر کن حداقل تا فردا شب .اولین بچه تون ک میخوایید اقدام کنید؟

عزیزم😘میگم نکنه تخمک امروز ازاد بشه و اسپرمای صبح مرده باشن😂 خدایااااا اینماه دیگه بشه انقد بهش فکر کردم دیوونه شدم

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

عزیزم😘میگم نکنه تخمک امروز ازاد بشه و اسپرمای صبح مرده باشن😂 خدایااااا اینماه دیگه بشه انقد بهش فک ...

اره گلم اوله

عزیزم😘میگم نکنه تخمک امروز ازاد بشه و اسپرمای صبح مرده باشن😂 خدایااااا اینماه دیگه بشه انقد بهش فک ...

نه عشقم میگم ک کم تجربه ای و مطالعه نداشتی 

اسپرم تا  حداقل ۵ روز میتونه زنده بمونه 

لطفا لایک نکنید .

نه عشقم میگم ک کم تجربه ای و مطالعه نداشتی اسپرم تا حداقل ۵ روز میتونه زنده بمونه

ن این مدت خیلی سرچ کردم در موردش ولی خوندم اسپرم وای زیاد زنده نمیمونه و از بین میره میگم اگه تخمک ازاد بشه اسپرمای ایکس فقط میمونن

وقتی که توی اقوام باشی و دیگه از این فکرا نکنی حساسیت بخرج ندی چرا چون آرامش‌ششششششش ک فکر آزاااااد ...

دارم تلاش میکنم خودمو بزنمم ب بیخیالی ولی دست خودم نیست هرچند این ماه اگه نشد از ماه بعد دیگه واقعا بیخیال میشم میسپارم دست خدا

کیت دیروزه دیشب ساعت ۷ زدم شوهرم خودشو کشت گفت بیا اقدام کنیم گفتم ن هنوز به پررنگی خط کنترل نیست ول ...

خب بهترین زمان اقدام کردی ، توکل بخدا

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔