2777
2789

گاهی وقتا منم یه پستی برای کسی میزارم حالا جواب هم نخواستم .یه لایک کن ناقابل ببینیم خوندی یا نه😅

برای همین میگم چرا وقت بزارم تایپ کنم .اما بازم طاقت نمیارم 

میگم شاید یه نفر حرف من به دردش خورد

گاهی وقتا منم یه پستی برای کسی میزارم حالا جواب هم نخواستم .یه لایک کن ناقابل ببینیم خوندی یا نه😅بر ...

منم این روزا انقدر کم طاقت و ناراحتم به خاطر مشکلاتم میخوام فقط شنیده شم یا حرفای منطقی بشنوم بعد اینجا کسی نیست یکم کلافه میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این روزا انقدر کم طاقت و ناراحتم به خاطر مشکلاتم میخوام فقط شنیده شم یا حرفای منطقی بشنوم بعد ای ...

یه چیزی به دلم افتاد بهت بگم .هیچ گوشی به اندازه گوش خدا شنوا نیست .اونه که همیشه در دسترسه . همیشه مشکل تو رو میفهمه و میبینه چیا تجربه کردی .

آیا اینجا میتونی همه تجربه هات رو یه جا بنویسی ؟ آخرش هم یا قضاوت کنن یا بگن تو بیخودی حساس شدی و هر حرفی که حالتو بدتر کنه؟

من زیاد درد دلم رو تو نی نی سایت نمیارم با اینکه خیلی هم دل نازکم .اگه تاپیک هام رو ببینی چی بشه خیلی ناراحت شده باشم اینجا بگم .دم همون ها هم که میان یه دلداری میدن گرم 

اما در کل اینجا جای خوبی برای گفتن درد دل نیست .چون اکثر آدما طرز فکرشون با ما متفاوته. برای همین اونطور که باید درکت نمیکنن

یه چیزی به دلم افتاد بهت بگم .هیچ گوشی به اندازه گوش خدا شنوا نیست .اونه که همیشه در دسترسه . همیشه ...

حرفتون واقعا درسته ها یعنی شکی توی درستی حرفتون نیست 

ولی ادم وقتی اسیب پذیره دلش میخواد بتونه با ادم های دیگه راجب زخماش صحبت کنه و اینجا چون کسی کسی رو نمیشناسه یه جورایی برام راحت تر از دوست و اشناست 

حرفتون واقعا درسته ها یعنی شکی توی درستی حرفتون نیست ولی ادم وقتی اسیب پذیره دلش میخواد بتونه با ادم ...

دقیقا میدونم چی میگی.اصلا از امام علی حدیث داریم که درد دل پیش آدم ها ما رو کوچیک میکنه.چون فکر میکنن حالا ما همیشه داریم بدبختی میکشیم.

من حتی نمیتونم ما با مادر پدر خودم درد دل کنم .خدارو شکر همسرم خوبه گاهی به اون یه چیزایی رو میگم و اونم اهل سواستفاده نیست دلداریم میده تموم میشه میره .چند روز بعد هم یادم میره و حرف اون طرف که باعث ناراحتیم شده حالا یا تلافی میکنم یا تذکر میدیم .

حالا منم نگفتم اصلا اینجا ننویس . همین که بنویسی یک نفر هم باهات حرف بزنه آروم میشی .اما اینم قبول کن یه عده هم ممکنه حالت رو بدتر کنن .سعی کن اونا رو نادیده بگیری .انگار کن اصلا مخاطب شون یکی دیگه بوده

دقیقا میدونم چی میگی.اصلا از امام علی حدیث داریم که درد دل پیش آدم ها ما رو کوچیک میکنه.چون فکر میکن ...

واقعا همینطوره فقط تا حدی که بهم اسیب نزنه استفاده میکنم و حرص نمیخورم یعنی شاید کسی حرف ناحقی بزنه ها ولی خب همه جریان رو نمیدونن اونا و حق دارن تا حدی بقیه هم