2777
2789
گلم شما مدرک تحصیلیتون چیه میخواید آزمون بدید؟واینکه چه چیزایی رو باید برای آزمون خوند؟شرایط سنی چطو ...

از ۲۸ سال به پایین برا لیسانس دفترچش هست داخل گوگل

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میارزه ثبت نام کرد اخه میگن ی عده نیروهاشون گرفتن این ثبت نامی ها سیاهی لشکره بنظرتون ثبت نام کنم ...

بخدا من از ۲ سال پیش همینو بهم گفتنن تا الان هی استرس وارد کردن فامیلم بدون پارتی و اینا قبول شد من نشستم الکی استرس گرفتم گفتم فلان بمان

میارزه ثبت نام کرد اخه میگن ی عده نیروهاشون گرفتن این ثبت نامی ها سیاهی لشکره بنظرتون ثبت نام کنم ...

الانم ی تاپیک دیگ طرف نالیده بود بده وفلان و ..... پارتی منم نوشتم اگ اینه بلندشو از جات یکی دیگ بشینه 

بخدا من از ۲ سال پیش همینو بهم گفتنن تا الان هی استرس وارد کردن فامیلم بدون پارتی و اینا قبول شد من ...

اخه میدونی  خواهر من دختر عموم بانکی هست  هزار ماشالله  خونه خرید ماشین خرید در عوض یکی دوتا ی بار پرسیدم  ازش گفتم تو خودت قبول شدی یا پارتی بوده گفت  من الان ۱۵ ساله سرکارم اون زمانا ازمون نبوده  موندم ثبت نام کنم یا نه شما کردی؟

اخه میدونی خواهر من دختر عموم بانکی هست هزار ماشالله خونه خرید ماشین خرید در عوض یکی دوتا ی بار پ ...

بیخود کرد ک نبوده ببخشیداااا البته فامیلته میگفتی  منم ببر اگ با پارتیه  همزمان باتو فامیلم رفته  با ازمون قبول شده همشم میگ خدا میخاست قبول شم چون سهمیه دار اطرافشم هستن 

عه پس برم عصر ثبت نام کنم منم شاید فرجی شد قبول بشم

من فقط منابعشو موندم چیه  گفتن رو پروفایل میاد