2777
2789
عنوان

عروسی‌های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 355 پست
یه افسانه ای بود به نام دختر باحیا و افتاب و مهتاب ندیده که سازنده اش مادربزرگ ها هستن 😂میگفتن پسر ...

تازه تو ۳۸ سالگی یادش امده

قبلش به جای دخترهای آفتاب مهتاب ندیده می‌رفتن دنبال دخترهایی که تو ساحل آفتاب میگیرن که بتونن راحت باشن با هم🤦🏼‍♀️ الان برا ازدواج دیگه نظرات عوض شده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پرنس همسن پدرش (ارتقا از لاشی صغیر به کبیر:)))))هم شه بازم دختر بی تجربه میخواد 😅ولی هرچقدر میریم ج ...

اگر این پرنسه دوباره میوفته توی دام یکی که به غیر از زیبایی هیچ معیاری نداره😅

تازه تو ۳۸ سالگی یادش امدهقبلش به جای دخترهای آفتاب مهتاب ندیده می‌رفتن دنبال دخترهایی که تو ساحل آف ...

باید قبول کنیم 

حرف ازدواج که میشه آقایون با نیم قرن تجربه ماندگار ،دختر ملوس و مثبت میخوان که ندونه پسر یعنی چی 

شاینا یکبار 🐒گفت مریم توی بهترین دانشگاه ایران درس خوندهبعد یکی گفت نه شریف بهترین دانشگاه ایرانه ب ...

اره خب وقتی خودش پست داک داره و چنتا زبان مسلط هست طبیعی هست باید با شخصی باشه که از نظر تحصیلی هم کفو باشن مثلا پرنسس سابق از هیچچچچ نظر هم کفو نبود

🐒🐒رو#عزیت نکن🤣🤣🤣

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

بعد از من یه مدت رفته بود تو فاز سن بالاها😅پرنس هم الان یه چنین چیزهایی تو ذهنش میگذره ولی خب یه دخ ...

دختر آفتاب مهتاب ندیده چرا اینقدر به دهن اینا شیرینه؟

نیروانا یعنی فرای زمان و مکان، من و تو در عشقی سرشار
اگر این پرنسه دوباره میوفته توی دام یکی که به غیر از زیبایی هیچ معیاری نداره😅

پرنس ازیه لونه بی نهایت بار گزیده میشه🤦‍♀️🤦‍♀️

نیو پرنسس باز درکنار زیبایی موقعیت تحصیلی اجتماعی خوبی داره 

یکم بهش امیدوار شو پرنس کوچولو داره بزرگ میشه کم کم عاقل میشه😅

#دلداری‍ _مادرانه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

اره خب وقتی خودش پست داک داره و چنتا زبان مسلط هست طبیعی هست باید با شخصی باشه که از نظر تحصیلی هم ک ...

بازهم میگم اون عذاب خدا بود .شاید هم فرستاده خدا برای چند صباح 😂😂

اصلا حالت نرمال ،اوکی شدن این دو باهم محال بود 

فقط پرنسس که سم تر بود و میگف نباید بهم دست بزنی 😅

دختر آفتاب مهتاب ندیده چرا اینقدر به دهن اینا شیرینه؟

دختر اگر افتاب مهتاب ندیده هم باشه نمیدونه چه شکری بخوره از دست اینا

بدبختی هر نوعی رو میبینن یه چیزی میگن 

آفتاب ندیده ام که باشی یه چیزی میگن 

نباشی یه چیزی میگن.

کلا شانسه همه چیز

بازهم میگم اون عذاب خدا بود .شاید هم فرستاده خدا برای چند صباح 😂😂اصلا حالت نرمال ،اوکی شدن این دو ...

پرنسس سابق 

دستان خدا برای پس دادن کارما بود:))

بدنش اکثر اوقات جای کبودی و کتک بود حتی نمیذاشت پرنس بی نوا اینو ببینه چه برسه دست بزنه 

حیثیتش می رفت

اره خب وقتی خودش پست داک داره و چنتا زبان مسلط هست طبیعی هست باید با شخصی باشه که از نظر تحصیلی هم ک ...

خودش باعث میشد #عزیتش‍ کنم

اون‌ روز کلی نق زد و گفت چرا دروغ گفتی  ؟

منم گفتم نهههه عمران تهران از شریف بهتره

این رو من می‌دونم یا اون دختره‌ که تا حالا حتی پیام‌نور هم از نزدیک ندیده ؟

اونم گفت معلومه که تو

و به این شکل قانع شد🤣🤣