2777
2789
عنوان

عروسی‌های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 355 پست

چرا نمیخاین بپذیرین عروسی جای بچه نیست؟؟ عروسی منو بچه ها گند زدن بهش شاباشام طوری از تو سبد ریختن زمین بعدم جیغ و داد و گریه ک من گیرم نیومده من این رنگی میخااام اون لحظه تو سرم جنگ بود این یک دوم بله تولد و شهر بازی برا بچه س ن عروسی مگر اینکه تو تالار چنتا وسیله بازی و مربی کودک باشه ماشالله مامانام بچه ها وسط در حال هف سنگ بازی خودشونم بیخیالللل انگار کیف میکنن مراسم طرف خراب شه. و اینکه اخرین عروسیی ک رفتم فهمیدم الان دیگه با این مدل عروسی گرفتنا واقعا جای بچه ها نیس توش. طرف کلیپ پر کرده بیس بارم فرمالیتشو گذاش هشتاد درصدش در حال بوس و بغل و مال. وندن هم. بخدااا بچه هاا همه زل زده بودن ب صفحه اون لحظه من واقعا ناراحت بودم (رشته خودم مرتبط با کودکه ) عروس دامادم وسط همراه کلیپ ب صورت زنده در  حال لب و.. اخه بنظرخودتون ارزش داره بچه هاتون تو این محیطا قرار بگیرن؟؟!! 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب حداقل داری میگی بهترین هتلاینکه عقدش افتضاح بودتالار عروسیش هم پایین شهره

اسی بدیش اینه نمیتونید نرید چون فامیل نزدیکه  

ولی واقعا الان سطح خانوادش اینقدر بالا رفتن که میتونن کف کادو ربع سکه بدن 

چرا نمیخاین بپذیرین عروسی جای بچه نیست؟؟ عروسی منو بچه ها گند زدن بهش شاباشام طوری از تو سبد ریختن ز ...

برای من هم لباسم رو کشیدن

هم داشتن از زمین پول جمع می‌کردن

و یه ادا اصول‌های بچگانه که خب خاصیت سنشون هست

تو نسخه ادیت نشده فیلم کلش هست

برای من هم لباسم رو کشیدنهم داشتن از زمین پول جمع می‌کردنو یه ادا اصول‌های بچگانه که خب خاصیت سنشون ...

آخ چقدر بد 

بچه های قدیم تر مخصوصا خیلی بدتر رفتار میکردن

الان گوشی و آیپد بگیرن دستشون آروم میشن 

ولی خب تالارهایی که ما معمولا میریم یه پارک کوچیک و مختصر برای بازی بچه ها دارن که طبیعتاً گرون تموم میشه برای میزبان

ولی به نظرم اونایی که خرج میکنن حق دارن سقف تعیین کنن چون من به شخصه دیدم که یکی خودش میدونسته برای مثال نفری 2/5 ورودی تالاره

و چهار نفری رفتن و به حساب غریبه بودن خیییلللییی پول کمی دادن

این سری آدمایی که شما میگید رو خدا نصیب گرگ بیابون نکنه که خودشون هیچی نیستن و توقعشون هم بالاست

نوبرن

عروسی پایین شهر معمولا شلوغه 

آدمای به شدت ناهمگون و ... واقعا ترومای زندگیم اینه که تو همچین جمع هایی برم 

خواهرانه بهت میگم اگر تونستی بپیچون نرو چه اصراریه

نیروانا یعنی فرای زمان و مکان، من و تو در عشقی سرشار

راستش تاقبل این که تاپیک شمارو ببینم فقط تو اینستاگرام دید ه بودم کادو تعیین کنن!

خانواده شوهرتو ن واقعا اعجوبه ان😂🤦‍♀️

واقعا این که همسر شما تو چنین محیطی بزرگ شده ولی مثل اونا نشده تحسین برانگیزه 

البته فکر کنم این بچه ها و دخترا پیش مادرشوهر تون بزرگ شدن ازش یادگرفتن شوهر شما چون کلا مادر ش ندیده سالم بزرگ شده 

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

پرنس اگه قرار بود عروسی بگیره به نظرت تو کارتش باید چی می‌نوشت؟🤣🤣

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

پرنس اگه قرار بود عروسی بگیره به نظرت تو کارتش باید چی می‌نوشت؟🤣🤣

از دعوت مهمان‌های گرامی که به کمتر از پنج زبان تسلط دارند معذرویم

پ ن: خودش تنها باید می‌نشست تو تالار🤣

راستش تاقبل این که تاپیک شمارو ببینم فقط تو اینستاگرام دید ه بودم کادو تعیین کنن!خانواده شوهرتو ن وا ...

شوهر من کلاً آواره از خونه بوده بیچاره😅

حالا مثلاً کادو تعیین می‌کرد مگه خانواده‌اش کادو بده بودن؟😅

آخ چقدر بد بچه های قدیم تر مخصوصا خیلی بدتر رفتار میکردنالان گوشی و آیپد بگیرن دستشون آروم میشن ولی ...

من عروسیم لاکچری نبود به نسبت اطرافیان خودم نرمال ولی به نسبت اطرافیان همسرم پرهزینه شد

ولی خب خانواده و فامیل‌های همسرم هیچ کدوم به نسبت هزینه من کادو ندادن درحالیکه بقیه خیلی خیلی خیلی یشتر هزینه کردن مثلاً برادرم بهم ۵ تا سکه داد

ولی خب من از کادوهاشون ناراحت نشدم الان هم اگر نمی‌گفتن فلان چیز رو بیارید باز من در همون حد ربع سکه میبردم چون با کادو کمتر شخصیت خودم میرفت زیر سوال

ولی از نظر من کسی حق داره اعلام کنه فلان چیز رو بیارید که یا عروسی لاکچری بگیره و یا در عروسی بقیه هزینه کرده باشه