2777
2789
عنوان

اقدام بعد تخمک گذاری و جنسیت

168 بازدید | 25 پست

کسی بوده بعد تخمک گذاری اقدام کرده باشه جنسیت بچه چی شد؟؟

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از چت چی پی تی پرسیدم میگه احتمال لقاح با رابطه بعد از تخمک گذاری خیلی کم اما رابطه قبل تخمک گذا ...

ماه پیش اقدام داشتم پریودم جلو افتاد اینماه نمیدونم تخمک گذاریم کی بود خیلی ناراحتم

پسر

چقد بعد تخمک گذاری ؟

من نمیدونم ازاد شده یا نه ماه پیش روز ۱۴ پررنگ شد این ماه  امروز زدم فقط هاله افتاد میگم حتما رد شده چون پریودم دو روز جلو افتاد.

روز ۱۲ نزدم میگم حتما همون روز بوده هرچند ترشح نداشتم

من از چت چی پی تی پرسیدم میگه احتمال لقاح با رابطه بعد از تخمک گذاری خیلی کم اما رابطه قبل تخمک گذا ...

برا بالا بردن احتمال جنسیت میخواستم روز تخمک گذاری باشه

ماه پیش اقدام داشتم پریودم جلو افتاد اینماه نمیدونم تخمک گذاریم کی بود خیلی ناراحتم

از کیت تخمک گذاری استفاده کن. مثلاً از دهم پریودت بذار تا پیداش کنی. من از دهم تا بیستم گذاشتم تا بالاخره دستم اومد. البته الان اونقد درد دارم که قشنگ میفهمم تخمک گذاریم چه موقعس

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

یک ماه اینور اونور غصه نداره که این ماه نشد ماه دیگه...شما یه هفته وسط سیکلت رو یا هر روز یا یه روز درمیون داشته باشید بعدم تا ۲۰ دیقه بعد رابطه به پهلو بخواب، البته اگر جنسیت خیلی برات مهمه کیت تخمک گذاری از داروخونه بگیر  برای جنسیت پسر اینکه تو روز تخمک گذاری رابطه برقرار کنی احتمالش بیشتر پسر شه