2777
2789

میدونم کیفیت کار مهمه اما اون مدرک هم میخام بدونم میدن یانه  برا خودم نمیپرسم لطفا جواب بدین چیزی میدونین

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای   کاشت   جدیدا مدرک میدن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

بله عزیزم مدرک میدن فقط حتما مدرک فنی حرفه ای بگیر الان بعضی از همکارا مدرک شرکتی میدن که اصلا به در ...

برا ناخن چی عزیزم خوب راهنمایی کن درمورد این دوتا لاین ینی چجوری مدرک شرکتی یا مدرک فنی حرفه ای چ فرقی دارن

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
برا ناخن چی عزیزم خوب راهنمایی کن درمورد این دوتا لاین ینی چجوری مدرک شرکتی یا مدرک فنی حرفه ای چ فر ...

برای ناخنم مدرک فنی حرفه ای میدن برو آموزشگاه معتبر مدرک شرکتی یعنی من آموزش میدم بعد میرم از خدمات کامپیوتری ها برات یه مدرک میگیرم اسم یه شرکت و میزنم مهر میزنم مدرک فنی حرفهای شما میری سازمان فنی حرفه ای امتحان میدی