2777
2789

سال ۹۲ بود .داداش کوچیکم ۱۴ سالش بود و عاشق گوشی بود.
.داداش بزرگم تابستون کار کرده بود واسه خودش گوشی خریده بود ،از این گوشی چینی هایی ک انتن داشتن تلویزیون هم داشتن از اونا خریده بود.
اینم خیلی دلش گوشی میخاست.
مدام ب بابام غر میزد که من گوشی میخام برام یه گوشی بخر .بابامم هی امروز فردا می‌کرد.
یه عصر جمعه بود دقیق یادمه داداشم شروع کرد ب غر زدن ک بابا گوشی بخر دیگ .بابامم گفت پنج شنبه هفته دیگ میریم واست گوشی می‌خرم هم تو تعطیلی هم من حقوق گرفتم تا اون موقع .
داداشمم گفت آره باز داری الکی منو از سرت وا میکنی. گفت نه بخدا پنجشنبه میریم می‌خریم.
دیگه داداشم رو ابرا بود مدام‌روز شماری می‌کرد ک کی پنجشنبه بشه و بره گوشی بخره.
دوشنبه شب بابام میره سرکار و شب کار بود صبحش نیومد خبر آوردن ک از ارتفاع افتاده پایین و الان تو کما هس .
نابودشدیم ها نابود 
.پنج شنبه صبح بابام تموم کرد😭 .
قشنگ یادمه و هیچ وقت یادم نمیره اون روز ک داداشم تو بیمارستان بالای سر جنازه بابام جیغ میزد و می‌گفت
 بابا امروز پنجشنبه اس ها.. بابا تو ک بی معرفت نبودی .خودت قول دادی گفتی برات پنج شنبه گوشی میخرم ..بابا پاشو بخدا من دیگ گوشی نمیخام بخدا دیگ بهت غر نمیزنم تو فقط بلند شو بابا.
هروقت یاد اون‌روز میوفتم جیگرم‌میسوزه .
داداشم الان ۲۶ سالشه و هنوز ک هنوزه میگه حسرت گوشی اول ک بابا میخاست برام بخره تو دلم مونده.
ناگفته نماند ک شوهرم  بعد هفتم بابام رفت گوشی اندروید واسش خرید .ذوق کرد خوشحال شد 
ولی اشکم خیلی ریخت.....😭😭😭  
خیلی سخته قدر باباهاتونو بدونید .
واسه آرامش روح بابام یه صلوات اگه میشه بفرستین .ممنون

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

خدا رحمتش کنه پدرتون رو،،اشکم در اومد خدا سایه هیچ پدری رو از سر خانوادش کم نکنه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB