سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 عنوان جای همه خال هایی که برداشتم پر شه جز یدونه ش 96 بازدید | 14 پست کمتر پر شده جا داره بازم پر بشه ۲۵ روز میگذرهکسی تجربه ای داره؟ ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر 1404/08/26 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 خیلی خوب بوده من یسال طول کشید تا پر شد ...میفرستم عکس رو ببین اونی ک وسطهبقیه شون فقط لک قرمز مونده با کمتر از نیم میلی متر عمق ولی این ی کوچولو بیشتره ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 آره من یساله ولی هنوز کامل پر نشده در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 خیلی خوب بوده من یسال طول کشید تا پر شد جاش چی؟ موند؟؟عکس قبل و بعد میتونی بزاری؟؟؟راضی هستی؟ ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 آره من یساله ولی هنوز کامل پر نشده عزیزم عکس گذاشتم میشه نگاه کنی ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9346 جاش چی؟ موند؟؟عکس قبل و بعد میتونی بزاری؟؟؟راضی هستی؟ جاش نه رفت
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 جاش نه رفت مگه ترمیم کننده نزدی؟؟؟خیلی تو چشه؟ ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9346 مگه ترمیم کننده نزدی؟؟؟خیلی تو چشه؟ جاش رفت چرا ترمیم کننده زدم ک رفت
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 جاش رفت چرا ترمیم کننده زدم ک رفت عکس ک گذاشتم دیدی؟برا تو هم اینجوری بود؟ ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9346 عکس ک گذاشتم دیدی؟برا تو هم اینجوری بود؟ تازه دیدم عزیزم اره از منم همینجور بود یسال طول کشید تا رفت ویتامین سی و ای بخور
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 تازه دیدم عزیزم اره از منم همینجور بود یسال طول کشید تا رفت ویتامین سی و ای بخور میشه هم بخورم هم بمالم روش؟ ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9346 میشه هم بخورم هم بمالم روش؟ ویتامین سی ک خوردنیه اما با ای اره دیدم اینکارو میکنن
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27490 عزیزم عکس گذاشتم میشه نگاه کنی برا من نگاه میکنن معلوم نیست ولی دست میزنم مشخصهنگران نباش پر میشه ولی نه کاملا در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
سبزعسلی_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 4559 برا من نگاه میکنن معلوم نیست ولی دست میزنم مشخصهنگران نباش پر میشه ولی نه کاملا باز با خودم میگم از بین ۱۳ تا خال یکیش اینجوری شده جای شکر داره بهتر از این بود ک صورتم پر از خال بود قبلا خانومه گفت پر نشد بیا مزو کنم 😔 ۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر