2777
2789

اصلا تابحال نخریده بودیم نمیدونم چیکارش کنم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

عزیزم تیکه تیکه کن یکم روغن بریز ی دونه چوب دارچین یکم زعفرون و هل بنداز تو قابلمه درشو بذار شعله ی کم خودش تو اب خودش پخته میشه دوسه ساعتی طول میکشه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرجوربپزیش بدمزس متاسفانه یبار درعمرم خوردم خاطره بدش همیشه همرام هست

عزیزم چطوری درس میکنی اگه میخوای بگو تا منم رو شمو بگم هرکی خورده دوس داشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

کدوها رو  بشور تیکه کن داخلش رو تمیز کن،پوست بیرونی رو نگیر،با یه ذره آب و یه تیکه کره بذار حالت بخار پز بشه،اگه شیرین هست که هیچی اگه شیرین نیست میتونی یه تیکه نبات هم بذاری داخل قابلمه ای که کدو داره میپزه،وقتی پخت دارچین میتونی بریزی روش وبخوری،بستی هم بریزی روش خوشمزه میشه،فقط کدو وقتی پخت  نباید آب داشته باشه

عزیزم تیکه تیکه کن یکم روغن بریز ی دونه چوب دارچین یکم زعفرون و هل بنداز تو قابلمه درشو بذار شعله ی ...

اصلا آب نریزم؟

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
اصلا آب نریزم؟

نه هیچی اب نریز روغنشم زیاد نمیریزم من

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چطوری درس میکنی اگه میخوای بگو تا منم رو شمو بگم هرکی خورده دوس داشته

خودم  درست نکردم ونخاهم کرد  جایی خوردم  حالت پوره بود

نه  از اون طعم یکم شیرینش بینهایت بدم اومد  باهر لقمه که میدادم پایینحالم  دگرگون میشد 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

روش ساده تکه تکه کن بچین تو دیگ نصف استکان آب واسه یا چهار قاشق شکر بپاش روش درشو ببند زیرش رو اول زیاد کن بعد کم کن تا آبش خشک بشه دست بزن ببین کدوها پخته 

روش خوشمزه کف تابه نبات خورد بریز کدوهارو بچین دوتا دونه گل دوتادونه هل رو بکوب چیه چوب دارچین کوچک بزار روش نصف استکان آب درشو بزار بپزه

خودم درست نکردم ونخاهم کرد جایی خوردم حالت پوره بودنه از اون طعم یکم شیرینش بینهایت بدم اومد با ...

ببین منم کلا از غذا شیرین بدم میاد همینطوری خالی میخورم یا دسر

با هل و زعفرون چوب دارچین درس میکنم هرکی میخوره عاشقش میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من اینجوری درست میکنم دعواست سرش توخونمون 

مثل سیب زمینی خلالی خیلی بزرگ خورد میکنم کف ماهیتابه میچینم توش دوقاشق شکر میریزم یکم پودر دارچین و یکم روغن و اندازه یه فنجون اب میریزم توشعله کم میپزه و اخرشم سرخ میکنم خیلی کاراملیو خوشمزه میشه حالا میتونی بجای شکر اخرسر شیره بریزی روشو سرخش کنی مزه جوووون میده

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

پوستش رو نکن اما تیکه تیکه کن و از روی پوست بذار توو قابلمه، ینی پوستش بچسبه به کف قابلمه 

بعد هل و زعفرون و دارچین بریز (این ادویه ها همش معطره هرکدوم رو خواستی میتونی حذف کنی) بعد شعله رو خیلی کم کن،. هرازگاهی سر بزن ببین اگر نیاز داره ی ذره آب‌جوش بریز، بعض کدوها آب دارن نیاز نیست آب اصافه کنی، بعضیا هم کم آب تر هستن و باید آب اضافه کنی 

ضمن اینکه کدو توو اش و سوپ هم خیای خوشمزه و مقوی میشه 

اصلا آب نریزم؟

کدو هارو بشور پوست بگیر تو قابلمه بریز روشم یکم آب بریز بزار با شعله کم خوووب بپزه نرم که شد بنا به سلیقه شکر و دارچین بریز با گوشتکوب برقی خوب مخلوط کن یکمم گردو خرد شده بریز بزار 10 دقه رو شعله کم بمونه بعدش آماده خوردنه 

من اینجوری درست میکنم دعواست سرش توخونمون مثل سیب زمینی خلالی خیلی بزرگ خورد میکنم کف ماهیتابه میچین ...

عزیزم بجای پودر دارچین چوبشو امتحان کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40