2777
2789
عنوان

دلم برای راننده ی اسنپ سوخت

151 بازدید | 10 پست

اسنپ گرفته بودیم منو دوستم یارو سی سالش بود بعد میگفت من هر چقد دلم میخواد ازدواج کنم ولی نمیتونم طرف مقابلم رو بدبخت میکنم با اینکه تحصیلاام تکمیله ولی پشتیبانی ندارم بعد تعریف میکرد  رفیقم ازدواج کرده زنش بخاطر شرایط مالی با اینکه اولش گفت میسازم ولی ازش جدا شد . بعد میگه ماشینم بده هر روز یه قسمتش خراب میشه باید هزینه بدم ولی پولی که ازش درمیارمم خیلی کمه  مثلا واسه قسمتش چیز ۸ تومن داد  الان میگه باید دوباره ۲تومن بدم 

چون خودم بی پولم خیلی درکش کردم واقعا درد داره این حرفا فقط خدا میدونه یه آدم چقد اذیت میشه که اینجوری میگه 

شرایط خیلیا اینجوریه خواهر خدا به هممون رحم کنه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زن داییم یه اسنپ سوار شده بود خونشون الهیه تهرانه. گفت تا وقتی رسیدیم خونه. پسر جوونه همش حسرت خورده گفته خوشبحالتون کاش من جای شما بودم. منکه هیچوقت نمیتونم همچین خونه ایی داشته باشم. کاش من جای شما بودم... 

خیلی دردناکه