2777
2789

من دوستم دانشجوعه سه روز در هفته بیشتر نمی تونه کار کنه ۵ تومن میگیره

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

تویِ دیوار یه آگهی دیدمساعت کاری:۸ صبح تا ۱ ظهر+۳ بعدازظهر تا ۸ شبحقوق ماهانه ۷ تومن؛فک کن روزی ۱۰ س ...

اوسکولن رد دادن اعتماد به سقفشو خیلی بالاست من تریدرم برای جور کردن پول ترید پارسال میرفتم از ۸ تا ۱ ماهی سه تومن بدون بیمه اونم تا یادآوری نمیکردم نمیدادن از گوشی اینترنت خودم هم مایه میذاشتم برای کار آخر دیدم زبونشون دو متر میگه چرا پرینتر رو اشتباه دادی به تعمیرکار فرداش دیگه هرچقدر زنگ زدن منت کشیدن نرفتم ریدم بهشون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با همون رویی که به بازنشسته تامین اجتماعی با ۳۰ سال کار ۱۵ تومن میدنطرف بچه دم بخت دارهنوه دارهاین پ ...

۱۵ تومن 😂😂به مامان من ۴ تومن میدن

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
پیام بده بگو ما صدقه خور نیستیم نگه دار واسه صغیرهای خودت

من فقط دیدم میخواستم یه چیز بگم گفتم ولش واقعا مردمو چی فرض میکنن احمق تر از اینا اونایی که میرن

چون خیلی از این‌اگهی ها واقعا برای کار نیست،هدف های دیگه ای پشتش دارن.ببخشید اینو میگم

ن اتفاقا یسریا هم همینقدر فقط میدن میگن کارش راحته نمیگن دیگ وقت طرف داره تلف میشه

حیوان مورد علاقم: اکسم

تویِ دیوار یه آگهی دیدمساعت کاری:۸ صبح تا ۱ ظهر+۳ بعدازظهر تا ۸ شبحقوق ماهانه ۷ تومن؛فک کن روزی ۱۰ س ...

شهر ما همش همینه

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻