مثل الهه حسین نژاد یا زنه که تو کوره پختن.... من بچه همین جاهم اما تو مجردی فقط با خود تهرانی آشنا میشدم حومه تهران رو میترسیدم چون اکثرا هم دعوایی بودن هم فرهنگشون کم بود.. ولی نمیدونم چرا عین احمقا با حومه تهرانی سنتی ازدواج کردم . تو خانوادشم پرونده دعوا هست اتفاقا.. یعنی عین سگ میترسم که عصبی بشه... از آینده بچه هامم میترسم دوس دارم خونمو ببرم تهران و فقط به تهرانی شوهرش بدم بچمو... به سرنوشت من دچار نشه.... من کسی بودم پسر حومه تهران رو حتی سلام نمیکردم در حد خودم نمیدیدم از بس اکثرا هول و اهل کتک کاری بودن و ترسناک و اهل انتقام. خاک تو سرم واقعا
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
تازگیا یه دختر رو هم تو آبادان دزیدیدن کلا فکر میکنن امار جرم و جنایت زیاد شده
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
زیاد نشده همیشه بوده الان فقط رسانه قوی تره همچی پخش میشه
اره دقیقا
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن