2777
2789
عنوان

من نمیدونم چرا هرچی قتله تو اسلامشهر و حومه تهرانه

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شوهرت یا خانوادش همچین پتانسیلی دارن؟فک میکنم اونایی ک قتل میکنن تو خانواده های خاصی بزرگ شدن .تعصب و کتک کاری شدید و والدین سادیسمی و دو قطبی و اینا . مگه میشه گفت همه ساکنین یک منطقه یه شکلن . منم مثل شما همچین وصلتی داشتم ولی همسرم مثل بچه محلاشون نیست خیلی پاک و نجیب و اقاس ، اینجا همه هر شب مستن شوهرم لب ب مشروب نمیزنه .فقط اگ برا محیط ناراحتی ک بچه هات اونجا بزرگ میشن محلتونو عوض کن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

قتل زنجیره ای دهه هفتاد تو پونک تهران بود چه ربطی داره بد به دلت راه نده

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

بابا حتی تو فیلما هم قتل ها همش تو جاده ساوه است

و از تهران میان اونجا مقتول رو میکُشن میدونی چرا چون جاده ساوه و اطرافش جاهای پرتی زیاد داره بیابون زیاد داره پس قرار نیست هر قتلی صورت گرفت قاتل اهل اسلامشهر یا حومه باشه تو رو خدا یکم سطح فکری تو بالا ببر درسته محیط جالب نیست ولی نه اینکه همه قاتل باشن🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

جرم وقتل و.‌‌..همه جا ممکن باشه فقط مربوط به یک منطقه خاص نیست .حومه تهران چون بیشتر مهاجرهااز شهرهای دیگه پول کمتری برای خرید واجاره خونه می دهند بخاطر همین بیشتر اونجاها ساکن می شن.