2777
2789

قرار بود رنگ خرمایی برام بیاره الان که اورده زدم به موهام یه رنگی شده زرد کم رنگ میخوره به سفید 😭😭😭😭

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد نقی افتادم موهاش قرمز شده بود.

الان مثل چی داره میخنده مسخرم میکنه 😭😭😭

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

خوب دیگه خرما زرد هم داریم خواهرت لابد رنگ خرما زرد اورده😅

خاک تو سرش از قصد این رنگی آورده 

من خرم نخونده زدم ب موهام 🤦🏻‍♀️😭😭😭

حالا ولش کن راضی نیستی دوباره برو رنگ کن این دفعه خرمایی مورد علاقت رو بزن

امروز ظهر باید برم مهمونی 😭😭😭😭😭😭😭😭

وای با این قضیه کار ندارم ولی کاشکی منم به خواهر داشتم

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

اوخ دیکه بد شد... ولی مطمئن باش فقط تو از این رنگ بدت اومده چون اونایی که اونجا هستن توجه نمیکنن

مجبورم حجاب کنم جلو خانوما ام 😭😭🤣

وای با این قضیه کار ندارم ولی کاشکی منم به خواهر داشتم

اره اونم دوقلو که اینجوری برینه به اعصابت 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭😭

اره اونم دوقلو که اینجوری برینه به اعصابت 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😭😭

من همیشه دوست داشتم یا یه خواهر دو قلو داشتم یا یه خواهر بزرگتر ولی الان دوتا برادر بزرگ دارم 😶

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

من همیشه دوست داشتم یا یه خواهر دو قلو داشتم یا یه خواهر بزرگتر ولی الان دوتا برادر بزرگ دارم 😶

خدا نگهشون اره 

خدا نگهشون اره

مرسی♥️ خدا خواهر تو هم نگه داره