2777
2789

چندساله تو یه خونه با خانواده شوهرش زندگی میکنه

تو روستا و خانواده شوهرش از اون مذهبیا و تعصبیا و سنتیا هستن

تا وقتی خونه هست بخاطر حرف پدر و مادرشوهر نمیتونه لباس کوتاه بپوشه چون یه برادرشوهر مجرد هم داره ولی رو روسری اینا گیر نیستن 

یبار که پسرعموی شوهرش اومده بود تو حیاط بهش نون بده با تیشرت و شلوار رفته بود نونو بگیره 

حتی پسرعموی شوهرش فکر کرده بود قصد و نیتی داره به برادرشوهره گفته بود اینجوری طرف اومده بود 

یه بچه هم داره 

حتی چندبار هم برادرشوهرش که قراره بشه همسرم کلید انداخته بوده بیاد تو خیاط اینو با تیشرت و شلوار میبینه که جلوی این سریع میره داخل البته به گفته پسره . هرچند که احتمال میدم همینجوری میگرده تو خونه 

پسره هم گفته به چشم خواهر نمیبینمش و برام ارزشی نداره ولی اون به چشم داداش من و پسرعمومو میبینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک توسرشون بااین افکارمسخره وپوسیدشون توهم بااین خانواده عقب مونده وصلت نکن بیچاره ای دلم برادختره ...

نمیدونم حق با کیه 

چه غلطی کنم

کی درسته کی اشتباه میکنه

خب به چی میخای برسی؟اونو تغییر بدی یا خودتو گل؟

چیکار اون داری!

پسره اگر خوبه قبول کن اگرم نه ردش کن.

کارت به زندگی بقیه نباشه.هنوز جاری نشدی حساس شدی وای بحال روزی که بشی جاری.چی فتنه ای بشی تو .کاری به کار کسی نداشته باشه تو قضیه شوهر.

نمیدونم حق با کیه چه غلطی کنمکی درسته کی اشتباه میکنه

فقط خودتو نجات بده ببین کی دارم بهت میگم دوروز دیگ نیای خدایی نکرده تاپیک بزنی ک چ اشتباهی کردمو وفلان ها؟ ببین ایناکلاداستان سازن دخترجون باهاشون وصلت نکن خواهشا

بیشتر همسر اینده اته..نمیدونم کیه  ک گفته ب چشم خواهر نمیبینمش و برام ارزشی نداره

اون چقد پسته

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بیشتر همسر اینده اته..نمیدونم کیه ک گفته ب چشم خواهر نمیبینمش و برام ارزشی ندارهاون چقد پسته

همین پسره که قراره ازدواج کنیم گفته زنداداشمو مثل خواهرم نمیبینم و برام ارزشی نداره ولی کسی توهین کنه بهش چون جز خانوادمه جوابشو محکم میدم

همین پسره که قراره ازدواج کنیم گفته زنداداشمو مثل خواهرم نمیبینم و برام ارزشی نداره ولی کسی توهین کن ...

حرفش چه زشته

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!