2777
2789
عنوان

بعد داستان قانون مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 46 پست
نه داشتیم راجب جامعه صحبت میکردیم دیگه، داشتیم بررسی میکردیم که یه قانون میزارن صد تا چیز از کنارش د ...

آها اونوقت از نظر شما قانون مهریه باعث خیانت میشه 

بررسی هاتونم دقیق بوده

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها اونوقت از نظر شما قانون مهریه باعث خیانت میشه بررسی هاتونم دقیق بوده

من که جامعه شناس نیستم، نظر خودمو گفتم، گفتم ممکنه افرادی باشن تو جامعه نتونن جدا بشن حتی اگر بخان چون توانایی مالییشو ندارن از یه طرف مهریه ام عملا ندارن 

والا ما که میبینیم هر روز مردم با یه تیپ میان بیرون یعنی اینا رو خط فقرن؟ ندار شون فقط منم 🤣

خیلی‌ها میگن اگه اوضاع بده چجوری مردم انقد لباس و غیره می‌خرن سفر میرن و کافه‌ها پره و ...

طبق اثر "رژ لب" وقتی اقتصاد خراب می‌شه مردم اجبارا خرجای بزرگو کم می‌کنن و در مقابل خریدای کوچیک که حالشونو بهتر کنه بیشتر می‌شه. اینا لزوما نشونه‌ی رفاه نیست بلکه یه جور روش برای کنار اومدن با روزای سخت و بقاست.

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
چقدر تناقض که زن هستید و از بیشتر شدن زن ستیزی خوشحال زنداداشم سر مهریه سو استفاده کرد یعنی چی؟یعنی ...

نخیر سر مهریه پدرمونو در آوردن تقی به توقی میخوره میگن مهریه آماده کن بیا دادگاه

چه زن ستیزی ؟مثل اینکه از جامعه خبر ندارید ،این مهریه گرفتن واسه بعضی از زنها شده شغل

ن والا من نمیتونم طرف اون آدم ها رو بگیرم چون صرفا فقط زن هستن و هم جنس

بعضی ها یه جوری حرف میزنن آدم واقعا شک میکن بچه چند ساله پشت اکانته🤦🏻‍♀️خوبه از هر ۱۰۰ پرونده ۵ ت ...

خب الان چرا جوش میخوری عزیزم، عملا مهریه دیگ معنایی نداره، اون مهری ام ک میزنن ظاهریه که همونم باید اندازه ای بزنن ک داره نه اونقدر زیاد ک یک پنجمشم نداره 

من که جامعه شناس نیستم، نظر خودمو گفتم، گفتم ممکنه افرادی باشن تو جامعه نتونن جدا بشن حتی اگر بخان چ ...

منم جامعه شناس نیستم ولی هرگز ذهنم نرفت ب این سمت ک اگه نتونن مهریه بگیرن ممکنه ب خیانت فکر کنن 

خیلی بی ربطه 

شوهرت حق داشته حساس بشه چون انقد بی ربطه فک کرده چی ته ذهنت بوده ک اینو گفتی

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
نخیر سر مهریه پدرمونو در آوردن تقی به توقی میخوره میگن مهریه آماده کن بیا دادگاهچه زن ستیزی ؟مثل این ...

حقش رو خواسته آماده می‌کردید مگه وقتی ازدواج کرد سر همه پایه حقوق انسانیش که به برادرتان تعلق گرفت چیزی گفت؟؟

خانم حرفتون بازم زن ستیزیه با وجود این همه واویلا بازی  مرد ها و اعتراضشون کلا ۵ درصد خانم ها موفق به گرفتن مهریه میشن 

حقیقتا فکر میکنم شما نمی‌تونید طرف  اون آدم ها رو بگیرید چون سمت یه مرد رو گرفتید و نمیخواستید تنها حقوقی که یه زن تو زندگی داره رو بهش بدید

خب الان چرا جوش میخوری عزیزم، عملا مهریه دیگ معنایی نداره، اون مهری ام ک میزنن ظاهریه که همونم باید ...

عزیز موضوع اینه با هر بار سکوت و ممتنع بودن فرصت میدیم برای زن ستیزی بیشتر الان برای تنها حقی که یک زن ایرانی بعد ازدواج داشت سقف گذاشتن فردا همین سقف هم رو سرش خراب میکنن🤦🏻‍♀️

منم جامعه شناس نیستم ولی هرگز ذهنم نرفت ب این سمت ک اگه نتونن مهریه بگیرن ممکنه ب خیانت فکر کنن خیلی ...

خیلی ام بی ربط نیست عزیزم، خب من دیدم کسایی که نمیتونستم جدا شن یعنی شوهره طلاق نمیداده خیانت کردن ، معلومه همینجوریشم یارو میبینه بعد ۲۵ سال زندگی با ۱۴ سکه باید از زندگی مشترکش خارج شه ممکنه این کارو نکنه کار دیگه ای بکنه . من نمیگم کار درستیه که . از منظر آسیب این طرح  دارم میگم

خیلی ام بی ربط نیست عزیزم، خب من دیدم کسایی که نمیتونستم جدا شن یعنی شوهره طلاق نمیداده خیانت کردن ، ...

اون موقع ک قانون مهریه نبوده 

پس کاملا ب ذات آدما مربوطه 

شرایط بهانس

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
عزیز موضوع اینه با هر بار سکوت و ممتنع بودن فرصت میدیم برای زن ستیزی بیشتر الان برای تنها حقی که یک ...

حرفتو قبول دارم، مثل بقیه کارایی ک کردن دودش رفته تو چشم خودشون اینم دودش تو چشم خودشون میره. 

به نظرم فقط تمرکز را باید بزارید تو بهبود زندگی مشترک و اگاهیی نسبت بهش ک ب اونجا ختم نشه. اگرم شد دیگ هیچی ک هیچی