2777
2789

فورا به دختری که عاشقش بود فک میکنم برای خیلی سال پیش اون ازدواج کرده من ولش نمیکنم 

شوهرم میگه تو یه شکاک دیوونه ای ولی دست خودم نیست همش میگم اگه اونم زنت میشد باهاش سرد میشدی 

به حرفش گوش نمیدادی

لعنت بمن که تو اشنایی قسمش دادم از زیر زبونش گذشتشو‌کشیدم بیرون اینقد پرس و‌جو کردم تا فهمیدم

شماها نکنید بعدا هی میاد تو مغزتون 

بخصوص اینکه دختره آشناست

یعنی شوهرتون افکارتون را میدونه ؟؟؟

به دست خودتون دارید رقیب را بالا میبرید ؟؟؟

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رک بهش میگم چیههه دلت هوای فلانی رو‌کرده 😐

ای داد بیداد 

چه بلایی دارید میارید سر زندگیتون

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔

عزیزم اینجوری اگه خودشم فکر نکنه بهش تو براش یاداوریش میکنی  و خاطراتشو زنده میکنی دوباره😕😕

تو اینجور مواقع اروم باش همه ی زن و شوهرا باهم بحث و دعوا دارن بالاخره دوتا ادمن با جنس متفاوت و احساسات و عقاید مختلف همیشه اختلاف نظر و ناراحتی هست الکی به گذشته ربطش نده 

گذشته رفته و تموم شده توی حال زندگی کن و بجای این فکرای الکی به این فک کن چجوری برای دعواتون راه حل پیدا کنی

رک بهش میگم چیههه دلت هوای فلانی رو‌کرده 😐

اشتباه بزرگی میکنی،بچسب به زندگیت و از این فکرای مسموم به خورد خودت و شوهرت نده

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
میدونم دست خودم نیست اخه فهمیدم خیلییی عاشقش بوده

عزیزم مردا مثه زنا نیستن وقتی یچیزی براشون تموم میشه دیگه واقعا تموم میشه و بهش فک نمیکنن دیگه بخاطر همین مردا وقتی همسرشون طلاق میگیره یا فوت میکنه ازدواج مجدد دارن