2777
2789
ما اگه صبحانه رو دیر و کامل بخوریم، دیگه ناهار نمیخوریم. شامو خیلی زودتر میخوریم.

عالیه

منم حدیدا

وعده ناهارم را بعضی موقع میزارم واسه صبخانه

مثلا آب گوشت

حلیم

کله پاچه

ولی خیلی کم پیش میاد، اینجوری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من سوسک شم بهترهپس بچه رو چجور بزرگ میکنی؟حداقل شماره کارت بذارناراحت نشو از حرفم 😐🙏🏻💚

خدا نکنه 

ما وقتی فهمیدیم می‌خواستیم سقط کنیم مادرشوهرم نذاشت اینقدر تو گوش شوهرم خوند خوند موند تا اونم منصرف کرد. الان میگ چ غلطی کردم ...چند هفته دگ زایمانمه موندیم چ کنیم اصلا 

نه عزیزم ناراحت چرا 

من همشهری امام رضام میرم از خودش کمک بخوام 

اینجوری شوهرم دعوام میکنه

عزیزم ناراحت نشو ازحرفم اگه واقعا اینجوریه به جای این که پول نت بدی بیایی اینجا پول نت و بده سیب زمی ...

عزیز من نت ندارم شوهرم نت شبانه داره تا ساعت 11ب اون وصلم وگرنه اینقدر بهش گفتم نت بگیر نگرفنه خودم خسته شدم

شرمندهرشته چجوری درست میکنی

دشمنت شرمنده

تو آرد آب کم بریز در حدی که گلوله گلوله بشه، میشه رشته😁

تو نت سرچ کن اوماج برات میاره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیز من نت ندارم شوهرم نت شبانه داره تا ساعت 11ب اون وصلم وگرنه اینقدر بهش گفتم نت بگیر نگرفنه خودم ...

گلم همسرت وحالیش کن که داره بچه دار می شه نزار خونه بخوابه بفرستش سرکار 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام