2777
2789

و امسال من باردارم پسر دوقلو!

همش فکر میکنم این چه قسمتیه؟

اصلا موندم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

پسر داشتی از قبل؟؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم برا اقدام کلی چله گرفتم ک دختر شه پسر شد .اخه چرا هیچی باب دل ما نیست .

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

قسمت دو قلو بودنش اجابت شده 😅

ولی بیو مو بخون.. 

شاید قسمت اینه پسر باشن :) ناشکری نکن 

طوطی و کلاغ هردو زشت آفریده شدند،طوطی اعتراض کرد و زیبا شد اما کلاغ راضی بود به رضای خدا،امروز طوطی در قفس است و کلاغ آزاد... پشت هر حادثه ای حکمتی است که شاید هرگز متوجه نشوی! هرگز به خدا نگو چرااا؟
پسر داشتی از قبل؟؟

البته اصلا بچه نمیخواستم فعلا خداخواسته شد منم شنیدم دوقلوعه گفتم وای چقدر عجیب حاجت گرفتم!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هزاران جوان هنوز ازدواج نکردن، هزاران زوج مشکل ناباروری دارن و... آنوقت دغدغه شما چیه

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

منم برا اقدام کلی چله گرفتم ک دختر شه پسر شد .اخه چرا هیچی باب دل ما نیست .

نمیدونم ولی انگار دخترمو ازم گرفتن...اصلا باورم نمیشه تو قسمتم دختر نبوده!

تو بارداری دوبار خوابشو دیدم باورم نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40