2777
2789
عنوان

امپرازول

79 بازدید | 15 پست

بچه ها چند روزه برای معده م امپرازول مصرف میکنم الان نزدیک پنج روزه تاخیر تو پریودی دارم. تجربه ای دارید؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ربطی نداره

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

بخاطر اون نیست گلم

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ربطی نداره

مطمئنی؟! البته سابقه تاخیر داشتم قبلا ولی چند ماهه مرتبه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بخاطر اون نیست گلم

شما تجربه داری؟مصرف کردی این دارو رو؟

شما تجربه داری؟مصرف کردی این دارو رو؟

اره گلم مصرف کرده م

ربطی به هورمونها و پریودی نداره این دارو

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

اره گلم مصرف کرده مربطی به هورمونها و پریودی نداره این دارو

بهتر شدی؟چه عوارضی داشت برات؟چندماه خوردی؟ من سرفه دارم بخاطر اسید معده. دکتر گفت این رو یک ماه بخور اکه دیدی بهتر شدی یک ماه دیگه هم ادامه بده تو نت انقدر در موردش بد نوشته بود ترسیدم🥶

بهتر شدی؟چه عوارضی داشت برات؟چندماه خوردی؟ من سرفه دارم بخاطر اسید معده. دکتر گفت این رو یک ماه بخور ...

من فقط اسید معده نبود ، ورم معده و دوازدهه هم داشتم و داروهای دیگه در کنارش داشتم.

خیییلی مصرف کرده م. استرس هم دارم بیشتر به خاطر اونه که میزنه به معده م.

برا برگشت اسید و به تنهایی فقط دوران بارداری مصرف کردم که خیلی خوب بود، تا روز زایمان. چون من رسما جنازه بودم دوران بارداری‌.

عوارضی نداشته برام اصلا

نگران نباش 🌹 

من فقط اسید معده نبود ، ورم معده و دوازدهه هم داشتم و داروهای دیگه در کنارش داشتم.خیییلی مصرف کرده م ...

چطور قطعش کردی؟!دیگع یهو نخوردی؟ آخع تو نت گفته کم کم باید قطع شه

من فقط اسید معده نبود ، ورم معده و دوازدهه هم داشتم و داروهای دیگه در کنارش داشتم.خیییلی مصرف کرده م ...

دوران بارداری بخاطر تغییرات هورمونی بود که برگشت اسید داشتم و امپرازول رفعش میکرد 

چطور قطعش کردی؟!دیگع یهو نخوردی؟ آخع تو نت گفته کم کم باید قطع شه

موقع بارداری از روز زایمان دیگه نخوردم

اتفاقا چند وقت پیش هم دکتر داخلی رفته بودم اونم مصرف میکردم گفت دیگه نخور، نگفت باید کم کم .

برای فاموتیدین که شبا مصرف می‌کنم گفت باید کم کم ، که اونم اول یه روز در میون بعد سه روز در میون بعد هفته ای یه بار و بعد قطع‌.

موقع بارداری از روز زایمان دیگه نخوردماتفاقا چند وقت پیش هم دکتر داخلی رفته بودم اونم مصرف میکردم گف ...

ببخشید انقدر سوال میپرسم. علایم برگشت اسیدت رو میگی؟ من تابستون مریض شدم دیگه از اون موقع سرفه هام خوب نشده. بیشتر شب هست موقع خواب. یا صبحا. یه مدت بعد غذا بود نفسم هم تنگ میشد. یه مدت ریه م صدا میداد. حالت آسم

ببخشید انقدر سوال میپرسم. علایم برگشت اسیدت رو میگی؟ من تابستون مریض شدم دیگه از اون موقع سرفه هام خ ...

خواهش میکنم گلم 🤗 🌹 ❤️ 

برا من سرفه ی خشک دارم و تقریبا همیشگی هست، سوزش گلوی شدید، حالت تهوع ، یه جورایی احساس خفگی، انگار یه چیزی مانع اینه که کامل هوا به ریه م برسه (البته خشکی بینی هم دارم که اونم کنار برگشت اسید اثر داره رو این و باید اسپری استفاده کنم).

وقتایی که حال روحی روانیم خوب نیست و استرس دارم شدیده وقتای دیگه بهترم. حداقل فقط سرفه رو دارم اونم نه همیشه، یه وقتا شدیده یه وقتا نه 

خواهش میکنم گلم 🤗 🌹 ❤️ برا من سرفه ی خشک دارم و تقریبا همیشگی هست، سوزش گلوی شدید، حالت تهوع ، یه ...

ممنونم که با حوصله جواب دادی🌹 ان شاالله هر دومون شفا بگیریم🌹برای حل مشکلاتتم دعا کردم عزیزم🥰

ممنونم که با حوصله جواب دادی🌹 ان شاالله هر دومون شفا بگیریم🌹برای حل مشکلاتتم دعا کردم عزیزم🥰

فدات گلم

انشاءالله 🤗🤗🌺🌺

😍😍😍 ممنونم عزیزم انشاءالله به هرچی میخوای و خدا به صلاحت می‌دونه برسی 🤗 🌺 ❤️