2777
2789
پانیک اتک شدیدددددد دارم کاش بمیرم دنیا برام تموم شده روزا برام تاریکه روانی سدم

عزیزم درست میشه این روزا هم میگذره تاپیکای من بخون خدا میدونه چه روزای سختی از ۸مرداد تا الان گذروندم خدا میدونه چقد سختی کشیدم  دیگه نمیشه هیچ کاری کرد باید صبر کنیم بچه دنیا بیاد من خیلی حالم بد بود دیگه اومدم نشستم فکر کردم ابن ۵ماه که گذشت چهار ماه دیگه هم میگذره دیگه چاره ای نیست جز تحمل

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا بهش فکر نکن و تکرارشم نکن من نمیدونم پانیک چیه ولی فکر کنم استرس نداشته باشی سراغت نیاد درسته؟؟ ...

بزن تو گوگل دیوونه کنندس روانتو بهم میریزه 

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پانیک شدید گرفتم دنیا رو برام جهنم کرده ن شبا خواب دارم ن روزا دائم دلم میگیره انگار تو قفسم منو بست ...

وای وای میفهممت😭من دارو شروع کردم

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم درست میشه این روزا هم میگذره تاپیکای من بخون خدا میدونه چه روزای سختی از ۸مرداد تا الان گذروند ...

سلام شمارو یادم اومد همون بودی که بچه ی سومت بود و نمیخواستی

حالا منم بچه ی سوممه و دوقلو دوتا پسر داشتم اینام پسرن...حال منو تصور کن فقط...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام شمارو یادم اومد همون بودی که بچه ی سومت بود و نمیخواستیحالا منم بچه ی سوممه و دوقلو دوتا پسر دا ...

شما همونی که دوقلو داشتی میخواستی دختر باشن؟؟فک کنم چن مدت پیش تو یه تاپیک دیدمتون هنوز نمیدونستی جنسیت بچه ها چیه 

پسر شدن؟؟

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شما همونی که دوقلو داشتی میخواستی دختر باشن؟؟فک کنم چن مدت پیش تو یه تاپیک دیدمتون هنوز نمیدونستی جن ...

بله همونم آنومالی رفتم گفت جفتشم پسر

نمیدونم کجایه دنیام انقدر گیجم اولش باردارشدنم بعد دوقلو بودنش حالام پسر شدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی پانیک قبل بارداریت داشتی؟اگر بله باید به بعد بچه داری هم فکر میکردی سخته

دربارش خوندم واقعا حس بدی داره هروقت حمله پانیک داشتی برو جای ارام کسی اطرافت صحبت نکنه... تحت درمان باش

بعد زایمانت از کسی کمک بخاه کنارت باشه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

بله همونم آنومالی رفتم گفت جفتشم پسرنمیدونم کجایه دنیام انقدر گیجم اولش باردارشدنم بعد دوقلو بودنش ح ...

یعنی دو تا دوقلو پسر داری ،اینم که بارداری دوقلو شدن؟؟یا اولی تکه؟؟

عزیزم میفهمم که سخته اونی نشه که میخوای ولی دیگه اراده خدا هست،این چیزا فقط به دست خدا هست و خودش صلاح همه چیو می‌دونه ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
سلام شمارو یادم اومد همون بودی که بچه ی سومت بود و نمیخواستیحالا منم بچه ی سوممه و دوقلو دوتا پسر دا ...

عزیزم اره خودمم خدا میدونه چه کشیدم تا به امروز جوری حالم بد بود که رو دختر کوچکم هم تاثیر گذاشته بود مدرسه زنگ زد رفتم گفت دخترت افسرده شده با هیشکی حرف نمیزنه سر کلاس دیگه به زور یه کم حال روحیمو بهتر کردم ولی بازم اذیتم چه میشه گرد دیگه خدا خواسته اینطوری سرنوشت ما رو شما هم خدا کمکت کنه میدونم سخته من با تمام وجودم درکت میکنم باورت میشه وقتی رفتم سونو گفت پسره اصلا خوشحال نشدم اطرافیانم چقد خوشحال بودن میگفتن بعد دوتا دختر یه پسر خیلی خوبه ولی من انگار نه انگار

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی دو تا دوقلو پسر داری ،اینم که بارداری دوقلو شدن؟؟یا اولی تکه؟؟عزیزم میفهمم که سخته اونی نشه که ...

نه دوتا پسر با فاصله ی سنی ۶سال ازهم داشتم و الان اینا دولو‌پسرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دوتا پسر با فاصله ی سنی ۶سال ازهم داشتم و الان اینا دولو‌پسرن

انشالله تنشون سلامت باشه،راضی باش به رضای خدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40