شب پدرم در میاره بخابه روز نمیخابه جرات ندارم وقتی خوابه نفس بکشم بیدار میشم وسرم بفرستممدرسخ بیدار میشه سرحال دیگنمیخوابع خداییییااااااذخستم خستم تورو ب خودت قسمبگذرونبزرگبشه کماوردم از دستش ارامشم و ارامشممممممم ازمب کل گرفته جونم گرفته
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ببین بدخواب تر و بدقلق تر از دختر خودم تا حالا ندیدم باورمیکنی؟ اصلا خواب نداشت حتی با صدای فندک گاز ...
الهی بگردم خدا حفظش کنه
حالم بده خیلیییی بد میدونم میگذره همش میگممیگذره ولی ب خداااا نمیگذره جونم دراومده ببین من روتخت خوابیدم دخترم پایین تخت کنارمون بخدا از این شونه ب اون شونه میشم بیدار میشه شوهرم یدفعه یه تکسرفه توخواب میزنه بیدار میشه از۷صب هنوز نخوابیده یعنی خوابه ها ولی من دراز بکشم شروع ب جیغ کشیدن میکنه من باید بشینم پسرم درستش ضعیف تموم توانم براشون دارم میذارم اگ یکم فقط یکم نتیجه ببینم حالم خوب میشه ولی ب خدا همش داره بدو بدتر میشه اینجاس زندگیم خیلیییییی کم اوردمخیلیییییی کمآوردم
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
الهی بگردم خدا حفظش کنهحالم بده خیلیییی بد میدونم میگذره همش میگممیگذره ولی ب خداااا نمیگذره جونم د ...
هروقت کم میاری رو کن سمت قبله سلام بده به امام حسین بگو من دارم شیعه ی امیرالمومنین بزرگ میکنم اما کم اوردم میدونم شما حواستون هست. با امام زمان حرف بزن بگو شما امام حاضر هستید کمکم کنید.
هروقت فکرکردی رسیدی به ته خط بدون یه در به روت بازمیشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.