2777
2789

شب پدرم در میاره بخابه روز نمیخابه جرات ندارم وقتی خوابه نفس بکشم بیدار میشم وسرم بفرستم‌مدرسخ بیدار میشه سرحال دیگ‌نمیخوابع خداییییااااااذخستم خستم تورو ب خودت قسم‌بگذرون‌بزرگ‌بشه کم‌اوردم از دستش ارامشم و ارامشممممممم ازم‌ب کل گرفته جونم گرفته

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو یه اتاقی بخوابونش شب هم وسایل پسرت آماده کن صبح آروم پسرت بفرست مدرسه

شب اماده ولی تا صبح‌هزار بار بیدار میشه باید اتاق خودم‌بخوابونمش ک‌هی بیدار میشه نزدیکش باشم همینمه الارم‌کوشیم‌زنک‌میزنه‌زودتر از من پامیشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چند وقتشه

ی سال و‌ششدماه یعنی متنفرممممم از اسم هرچی بچه ایییی از هررسن بچه ای متنفرم

عزیزم چند وقته شه؟

ی سال۶ماه

چند سالشه

ی سال و‌۶ماه 

فک‌میکنم ی عمرههههه تودهمین سن کوفت زهرماریهههه نمیگذرههه

من دخترم از دختر شما بدتر بود ...یعنی دهنش بسته نمیشد از بس گریه میکرد 

بهش دیفن هیدرامین میدادم با قطره چکان تا یکم بخوابه ...داغون شدم 

الان ۱۳سالشه

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

ببین بدخواب تر و بدقلق تر از دختر خودم تا حالا ندیدم باورمیکنی؟ 

اصلا خواب نداشت 

حتی با صدای فندک گاز بیدارمیشد

من یادمه انقدر کمبود خواب داشتم تو مطب دکتر وقتی نوزاد بود میگفتم کاش این بچه های دوساله مال من بود حداقل حرف میزد ببینم چشه

باورکن تا دوسال حتی بیشتر من هیچ جا نمیتونستم برم 

نه عروسی نه ختم نه تولد هیچی

چون یهو شروع میکرد با صدای بلند جیغ میزد هیچکسم نمیتونست ساکتش کنه 

رفلاکس شدید داشت و کولیک و کلا بسیااار کم خواب

حالا دخترم نه سالشه، 

بهترین و عزیزترین دختریه که میتونستم داشته باشم. 

همه نمازاشو میخونه، حتی پارسال که هنوز مکلف نشده بود نصف ماه رمضون روزه گرفت.  کمکم میکنه، بگم امروز حوصله ندارم خودش اشپزخونه رو کامل تمیز میکنه. 

خیلییی کتابخون هست شاید هزارجلد کتاب خونده. 

کلاس زبان میره خیلی زبانش خوبه. 

کلا هرچی بگم کم گفتم. 

اون روزها دلم میخواست بمیرم از دستش، اما الان که نکاه میکنم میگم ارزشش رو داشت قطعا... 

میگذره... الان خسته ای ولی بدون که خستگی ها یه زمانی کم میشه و دخترت میشه مونس و همدمت