rozhan_asnta مدیر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 عنوان کنکووریااا بگین | مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 40 پست اگه کسی بخواد واسه کنکور بخونه و سال دوازدهم باشه و کتابای سال ۱ و ۲ رو زیاد چیزی توس ننوشته باشه ولی پنجاه پنجاه مطالبیو که فیلمم ندیده رو بلد باشه.. بهتره واسه اون پایه هام فیلم ببینه یا ۱۲ کافیه؟!درسی مثل زیست 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍 1404/08/26 | 04:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1944 اره منم سر همین میخوام اینکار کنم.. ولی باز همینم وقت گیره اما خب...فیزیک و چه منبعی میزنی؟ نشرالگو های تک پایه روالبته من فیزیکو تو خود سالای قبل خ سبزو زده بودم برا دهو یازده
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 ارهیا اگه دیگه خیلییی وقت تنگ بود سه تا درمیون من خیلی وسواسم و همش دلم میخواد همه رو ببینم:/😂 ولیی خب ایراد نداره:) 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 نشرالگو های تک پایه روالبته من فیزیکو تو خود سالای قبل خ سبزو زده بودم برا دهو یازده نشر الگو خیلی تست دارهه ولیی🫠 اما بهترین کتابشه با اختلاف..اینم مضربی میزنی؟ 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
taekookv عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 266 اره دارمشون ولی واسه زیست مثلا دوازدهم و میبینم فقط چون واقعنن وقت نمیشه.. فیلم ببینم و نکاتشو بنویس ... آره میتونی جاهایی که ضعف داری رو فیلم ببینی بعضی از استاد ها خودشون جزوه دارن که دیگه چیزی نمی نویسی مگر اینکه تست بزنی و نکته ی جدیدی داشته باشه و وارد کنی
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1944 من خیلی وسواسم و همش دلم میخواد همه رو ببینم:/😂 ولیی خب ایراد نداره:) منم همینطور اما اخه نمیرسونه ادمبا برنامه ازمونا میری جلو یا خودت؟دهو یازدهو باهم میخونی؟چقد پیشروی کردی؟
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1944 نشر الگو خیلی تست دارهه ولیی🫠 اما بهترین کتابشه با اختلاف..اینم مضربی میزنی؟ پایه رو میرسونم کامل بزنماما دوازدهمو مثلا حرکت تستاش خیلی زیاد بود...اول کل تستای تکلیف از جزوه استادمو اولویت میزارم...بعد نشرالگو...ولی دوازدهمو حقیقتا حرکتو کامل نشد تموم کنم...شصت درصدشو زذم تقریبا...حالا ببینم دینامیک چطوز میشه
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 منم همینطور اما اخه نمیرسونه ادمبا برنامه ازمونا میری جلو یا خودت؟دهو یازدهو باهم میخونی؟چقد پیشروی ... به آزمون نرسیدم چون از آبان شروع کردم.. هنوز فصلای اولم بیشتر.. اره ولی بیشتر دوازده رو فوکوس میکنم چون نهایی هم هست دیگه.. و واسه خوندن فصلای دیگ درس مثلا فیزیک وریاضی .. مهم ترینای هر پایه رو با برنامه ریزی خودم اولویت بندی کردم 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1944 به آزمون نرسیدم چون از آبان شروع کردم.. هنوز فصلای اولم بیشتر.. اره ولی بیشتر دوازده رو فوکوس میکنم ... اهانموفق باشییی هدفت چیه؟
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 پایه رو میرسونم کامل بزنماما دوازدهمو مثلا حرکت تستاش خیلی زیاد بود...اول کل تستای تکلیف از جزوه است ... استادت قضاتیه؟ چون خیلی تست میگه😂 منم تموم نکردم هنوز.. هر چند توی کنکور از حرکتی هم بیاد معمولا کسی نمیزنه.. یا حتی کمتر میاد در کل.. بیشتر واسه نهایی بدرد میخوره 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 اهانموفق باشییی هدفت چیه؟ مررسی جگر همچنین پزشکی.تو چطور 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
velpulse عضویت: 1404/03/23 تعداد پست: 1944 استادت قضاتیه؟ چون خیلی تست میگه😂 منم تموم نکردم هنوز.. هر چند توی کنکور از حرکتی هم بیاد معمولا کس ... نه فیزیکو حضوری میرمحرکتو دوسداشتم مننن..کلا با فیزیک اوکیممشکلم ریاضیع🥲
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 نه فیزیکو حضوری میرمحرکتو دوسداشتم مننن..کلا با فیزیک اوکیممشکلم ریاضیع🥲 عههه🥹معین کرمی من برداشتم و واقعن عالیههه کتابشم جته تستاش یجوریه که زود میشه زد.. 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍
rozhan_asnta مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6979 منممم تو هم همش ی ترسی تو دلته؟!این ک نشه و این چیزا.. ۹۹ درصد تو خونه ام.. گاهی وقتا از در ودیوار بدم میاد واقعن 💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚♀️🫂🪽🤍