2777
2789
عنوان

بعد میگید نامادریم محبت نمیکنم فلان

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 49 پست
چند ساله ازدواج کردی؟مادر بچه کجاس؟تو چیزای دیگه هم اذیتت میکنه یا فقط برا درس؟

یکساله عروسی کردم دخترش 9سالشع طلاق گرفتن مادره بچشو سگ محل کرده ذختره اشوب نندازه والا دعوای ب این خشونت نیس

آها پس تربیتش با کیه؟ دوستم بچه ناتنیش پسره بزرگم هست خیلی به حرفش گوش میده فکر کن مادرشه حتی دعواشم ...

کلا شوهرم میگ نگو بالای چشمت ابروعه میاد میگم بیا درساتو میگ ول کنا حال ندارم  شب میشه میاره بابا درس دارم ی دعوا انداحت منو زد پدرش یچه میگ بابا ولش بیا درس بخونیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دستش هرزه منم زدم با لیوان کوبیدم دستش مرتیکه روانی ب بچش نمیتونه تو بگه ساعت2شب گریه بابا درس دارم ...

حتما باهاش کار نکردید که ساعت ۲ شب به گریه افتاده!

واقعا بااین طرز برخوردتون و خوندن کامنت ها متوجه شدم مشکل از شماست بالاخره بچه بازیگوشه باید به حرف بگیریش و به قولی خرش کنی بشینه پای درسش 

آواکادو سایت🥑                                                            

با شوهرت و دخترش اتمام حجت کن . بگو نهایت تا ساعت ۹ شب میتونم باهاش کار کنم . از ساعت ۹ ببعد دیگه ربطی بمن نداره. بعد از اون موقعی که داری بهش میگی بیا درس بخون و دختره گوش نمیده فیلم بگیر بعد نشون شوهرت بده . آدم واسه بچه خودش چیکار میکنه که واسه بچه مردم بکنه . اینم که خودش همکاری نمیکنه . شمام حوصلتو بیشتر بکن . خدا کمکت کنه

کلا شوهرم میگ نگو بالای چشمت ابروعه میاد میگم بیا درساتو میگ ول کنا حال ندارم شب میشه میاره بابا در ...

تو محل نزار به این بچه کاریش نداشته باش بد نباش باهاش ولی باهاش سرسنگین باش بزار بفهمه فتنه

با شوهرت و دخترش اتمام حجت کن . بگو نهایت تا ساعت ۹ شب میتونم باهاش کار کنم . از ساعت ۹ ببعد دیگه رب ...

میدونی  اصلا این زندگی از پایه اشتباهه  پدری ک نتونه درست تربیت کنه موجب اذیت اطرافیانه 

تو محل نزار به این بچه کاریش نداشته باش بد نباش باهاش ولی باهاش سرسنگین باش بزار بفهمه فتنه

نه چ بدی پدرش مقصره امثال شوهرم باکاراشون باعثن ی زن بشکنه زن سابقشم فراری داده

نه چ بدی پدرش مقصره امثال شوهرم باکاراشون باعثن ی زن بشکنه زن سابقشم فراری داده

من همیشه میگم بر پدرو‌مادرشون لعنت بعدشم‌روانیا چرا زن میگیرن‌بهترین‌جا براشون ور‌دل ننه شونه یا بیمارستان روانی منم‌دست‌کمی از تو ندارم

من همیشه میگم بر پدرو‌مادرشون لعنت بعدشم‌روانیا چرا زن میگیرن‌بهترین‌جا براشون ور‌دل ننه شونه یا بیم ...

شوهر من اشغاله دخترش کل دیوارو نوشته با گواش صاب خونه شکاکیه ب دخترش نمیگه نکن  

حالم ازش بهم میخوره