2777
2789
عنوان

ایشالا داداشم بمیره

153 بازدید | 11 پست

روانیه یک لحظه رفته سیگار بکشه اومده خونه میگه شما داشتین پشت سرم حرف میزدید اصلا هیچکس اسمشو نیاورده بود همیشه مشکوکه به خانواده ک عقده داره انگار ما بدهکاریم بهش سر کارم نمیره فقط غر میزنه یکسره

من همینم که هستم با تموم تفاوت ها و کمبود ها🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر کار نمیره شما خرجشو میدید که اینجوری میگید!شاید افسردگی داره بهتره بجای آرزوی مرگ دنبال درمان ریش ...

خرجشو نمیدم کارهاشون میکنم من کلیه کارهارو انجام میدم مادرم نیستش تو خونه حقم این نیست همش داد بزنه طلبکار باشه

همین که به همه بدبینن و فکر میکنن همه یا دارن سرشو کلاه میذارن یا پشت سرش حرف میزنن و ...

دقیقا همین شکلیه حتی به بابام هم میگه چرا پیش دوستات آبرومو میبری اونم بنده خدا گفت اصلا با هیچکس حرف نزدم راجبت این باور نمیکرد و ترش کرده بود

خرجشو نمیدم کارهاشون میکنم من کلیه کارهارو انجام میدم مادرم نیستش تو خونه حقم این نیست همش داد بزنه ...

😑

بعد بخاطر این موضوعات باید بیای بگی ایشالله بمیره

آواکادو سایت🥑                                                            

دقیقا همین شکلیه حتی به بابام هم میگه چرا پیش دوستات آبرومو میبری اونم بنده خدا گفت اصلا با هیچکس حر ...

خب پس اختلال روانی داره بهش به چشم مریض نگاه کنید.

معمولا این بیمارا راحت قبول نمیکنن که برن پیش مشاور یا روانپزشک چون فکر میکنن دکتر هم داره پشت سرش دسیسه چینی میکنه ولی اگه بتونین بفرستینش خیلی خوبه

فکرکنم مشکل روحی روانی داره یا اعصابش ضعیفه ولی توروخدا اینجوری نگو داداش من ۵ ماهه که آسمونی شده ،تموم زندگیمو میدم که یه لحظه برگرده ببینمش😔

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
فکرکنم مشکل روحی روانی داره یا اعصابش ضعیفه ولی توروخدا اینجوری نگو داداش من ۵ ماهه که آسمونی شده ،ت ...

خدا بیامرزه عزیزم روحش شاد🥺🙏🏻💔

منم که از ته دلم نمیگم ولی برادر های دیگم اینطوری نیستن این یکی با حرفاش ناراحتم میکنه

خدا بیامرزه عزیزم روحش شاد🥺🙏🏻💔منم که از ته دلم نمیگم ولی برادر های دیگم اینطوری نیستن این یکی با ...

خدا برات نگهشون داره عزیزم ،من یکی یه دونه ام رفته هیچ پشت و پناهی ندارم 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!