2777
2789
عنوان

عروسی فامیل شوهر

186 بازدید | 10 پست

چجوری باشم چجوری تیپ‌ بزنم جاریم خیلی باهاشون رفیقه فقط باهاشون کلیپ میگیره تو همه ی کلیپاشون هست ولی من نه اصلا به خاطر جاری کثافتم خیلی باهاشون صمیمی نیستم جاریم معلوم نیست پشت سرم به اونا چی میگه الان عروسی یکیشونه چجوری باشم در ذهن با لباس محلی میریم چه لباسی بپوشم ناخن بکارم یا نه چجوری باشم بگینننن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شاید اون جاریتون بزرگ تره و زودتر عروس خانواده شده برای همین ممکنه صمیمی تر باشه 

بیشتر حس میکنم شما درگیرید و حساس شدید برای همین فکر میکنید جاریتون پشتتون چیزی گفته

آواکادو سایت🥑                                                            

خب شاید اون جاریتون بزرگ تره و زودتر عروس خانواده شده برای همین ممکنه صمیمی تر باشه بیشتر حس میکنم ش ...

نه اصلا اگه بیای ببینی متوجه میشی چی میگم اینقد این جاریم دو رنگ و دو رو هست که نگم برات وقتی کسی رو میبینه یجوری برخورد میکنه انگار من دشمنشم یه کلمه باهام حرف نمیزنه اخم میکنه بعد یجا میخابه که بگن اره مریضه دوستاش که میدونن به خاطر اینکه من هستم خودشو میزنه به مریضی همش با کنایه که میبینن من هستم بهش میگن چته عزیزم چرا خوابیدی میفهمن به خاطر من این کارا رو میکنه خیلی بد و خائنه این ادم

نه اصلا اگه بیای ببینی متوجه میشی چی میگم اینقد این جاریم دو رنگ و دو رو هست که نگم برات وقتی کسی رو ...

خب چرا وقتی اینجوریه بهش اهمیت میدید نادیده بگیریدش

آواکادو سایت🥑                                                            

نه اصلا اگه بیای ببینی متوجه میشی چی میگم اینقد این جاریم دو رنگ و دو رو هست که نگم برات وقتی کسی رو ...

بیمحلی میکنه بدرک به کتفت بگیر انگار نیستش حضور فیزیکی نداره شمام بیمحلی کن انگار نمی بینیش