2777
2789

گوشی رو برای کارم لازم دارم میخوام از نمونه کار عکس بگیرم گوشی الانم کیفیتش خوب نیس 

ولی دوساله که مسافرت نرفتم فقط تا شمال رفتم 

یعنی این عید که بیاد میشه سه سال 💔 

دو دل شدم

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برای کارم میخواستم

از خیلی چیزها زدم و خریدمش

بعد برنامه سفر ریختم

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

من چی بگم به این سن رسیدم پامو تاحالا از مشهد بیرون نزاشتم بجز میامی امزاده یحیی اونم چون نزدیکه مشهده

قطعا گوشی الویته

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

گوشی خب شمال هم مسافرته دیگه

چی بگم مثل این که دیگع سفر واسه قشر من نیست شده یه چیز لاکچری دو ساله میخوام برم جنوب نمیشه که نمیشه

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

من ۴ ساله نرفتم ☹برو مسافرت

انقد دلم میخواد ... فقط جوونی داره میره زندگی شده تلاش برای بقا دیگه واسه تفریح پول نمیمونه

چی بگم مثل این که دیگع سفر واسه قشر من نیست شده یه چیز لاکچری دو ساله میخوام برم جنوب نمیشه که نمیشه

خوش به حالت

من از شمال وقتی ۷ سالم بود برگشتم

الان ۲۲ سالمه 

ولی تازه عقد کردم شوهرم قول داده این ماه بریم 🤣

هزارمین کاربری 😬😬😬 
منم برای کارم میخواستماز خیلی چیزها زدم و خریدمشبعد برنامه سفر ریختم

🥲🥲🥲 دلم نمیاد برای خودم خرج کنم ، درست میگید گوشی واجب تره