2777
2789
عنوان

اونایی که به این خاطر ازدواج کردید الان راضیید( علامت سوال)

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 26 پست
نه عزیزم😂من آواکادواممم ولی فکر کنم دیروز تو یه تاپیک راجب گواهینامه باهم تبادل نظر داشتیم اگه اشتب ...

ارره:) 1 اذر ازمون شهری دارم 

اخه دقیقا اسمتون شبیه همه گفتم شاید اکانت دومشی خخ

چه‌طور می‌توانی این‌طور زندگی کنی. با این حقیقت که هرروز را سپری می‌کنی تا به روز مرگت برسی؟ -لو

چقدر سوال خوب و بجایی. کی حرف از تربیت زد  خب غریزه جنسی یه واقعیته که اگه از روی عقل و از روی حفظ آبرو و شرافت ازدواج کنی قطعا فقط برای همین مسأله اس. من هیچ کمبودی جز نیاز جنسی نداشتم و ازدواج کردم. از لحاظ مالی و‌خانوادکی از همسرم بهتر بودم به امید داشتن یه زندگی سالم و زناشویی کافی. متاسفانه همسرم سرد مزاج بود و من گرم مزاج.  من ۲۶سالم بود و حق خودمو نمی‌دونستم متاسفانه همش سرکوب میشدم و بلد نبودم نیازمو مطالبه کنم. همسرم مرتب شونه خالی میکرد  دعوا هامون شروع شد و بارها بخاطر همین موضوع دعوا کردیم من میگفتن تو مشکل داری اون می‌گفت من سالمم. خلاصه اینکه بعد از زایمان به شدت منم سرد شدم. قضیه برعکس شد. همسرم شروع به اعتراض کرد منم با پوست کلفت روبروش می ایستادم و میگفتم حقته. کلا بهت بگم ما ازدواج میکنیم ولی قبل از ازدواج از همه چیز حرف می‌زنیم جز اصل کاری. شما خجالت نکش و حتما این موضوع همون اول مطرح کن. به نظرم هیچ اشکالی نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارره:) 1 اذر ازمون شهری دارم اخه دقیقا اسمتون شبیه همه گفتم شاید اکانت دومشی خخ

ن گلم اوشون آواعه من آواکادووو کجامون شبیه همه😄

تو سایت زیاد دیدمش ولی زیاد با نظراتش هم سو نیستم برای همین هیچوقت ریپلای نکردم روش اگرم جایی ریپلای کرده باشم قطعا هم نظر بودیم😅

آواکادو سایت🥑                                                            

همینو میگم دیگه خواستگارام از لحاظ اخلاق رفتار، خانواده افتضاحنمثلا آخرین خواستگارم که یکماه پیش بود ...

واقعا راست میگن ک هیچکس کامل نیست... ولی شما سعی کن با کسی ازدواج کنی ک معیاراتون ب همدیگه بخوره 

🫡"sarbaz"

چقدر سوال خوب و بجایی. کی حرف از تربیت زد خب غریزه جنسی یه واقعیته که اگه از روی عقل و از روی حفظ آ ...

ممنون که تجربه ات رو گفتی

تو محیط زندگی ما نمیشه قبل ازدواج از این مساعل حرف زد آبروم میره مخصوصا ازدواج سنتی

فقط میتونم دعا کنم یکی مثل خودم نصیبم بشه

ممنون که تجربه ات رو گفتیتو محیط زندگی ما نمیشه قبل ازدواج از این مساعل حرف زد آبروم میره مخصوصا ازد ...

راستش منم از یه خانواده مذهبی بودم و اصلا روم نمیشد اینجور مسایل رو بیان کنم. ولی قطعا اهمیت این رابطه رو میفهمی لعنت به روش ازدواج ما که پر از رودربایستی هست  اصلا زن و مرد حدود نیاز همدیگه رو نمیدونن و وارد رابطه میشن  بعد با کلی تناقضات مواجه میشن که همین پایه سردی روابط و خیانت رو تشکیل میده.

نه اصلا به این خاطر ازدواج نکن چون اون نیاز که داری درسته یه کمبوده تو زندگیت اما بهتر ازاینه عجله ک ...

فعلا که صبر کردم عقلم نمیزاره سمت ازدواج غلط یا دوستی برم

کاش همیشه عقلم برنده بشه

والا درستش اینه ما مجردا بگیم خبری نیس

فعلا که صبر کردم عقلم نمیزاره سمت ازدواج غلط یا دوستی برمکاش همیشه عقلم برنده بشهوالا درستش اینه ما ...

کلا تو زندگی هیچوقت هیچ‌خبرب نیست چه متاهلی چه مجردی ما خودمونم هم تکلیف خودمونو نمی‌دونم. همش تقلید و اجبار و حرف مردم.  ازدواج و تولید نسل. انگار هرکی ازدواج نکنه و بچه‌نیاره از قافله جا مونده. خب چرا نیاز جنسی فقط باید با ازدواج حل بشه؟؟ ما که ازدواج هم کردیم ولی بازم نیازمون رفع نشد الان تکلیف چیه؟؟