2777
2789
عنوان

امشب شوهرم موهامو کشید کوبید زمین

645 بازدید | 24 پست

سلام حوصله نصیحت ندارم من همه قفسه سینه بخاطر رفتارهای شوهرم پره  شوهرم‌عصبیه همه میگن گوش بده حرهاش. درست میشه بله هروقت حرفهاش گوش میدم خیلی خوبه همین نافرمانی میکنم میگم خونه مامانت نمیام  بهن فحش میده خیلی دیگ گیر بدم میزنه الان نشستم گریه میکنم از طرفی فیبروکیستیک سینه دارم برای استخدامی هم میخونم ب لطف خدا وامام زمان عج و پدر و مادرشان قبول شم  اما استرس بده واسه سینه درس هم انگیزه ام میره دو سال نیمه همینطوره 

من نمتونم خونه مادر شوهر درس بخونم بزور منو میاره اینجا 

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از مشاور کمک بگیر بپرس چجوری رفتار کنم چی کار کنم درست شه

مشاوره گرفتم‌ولی تا کی بابا میخوام درس بخونم اینجا نمیتونم دیگ خسته شدم‌همش گریه میکنم دیگ نمیکشم

مشاوره گرفتم‌ولی تا کی بابا میخوام درس بخونم اینجا نمیتونم دیگ خسته شدم‌همش گریه میکنم دیگ نمیکشم

الان مشکلت اینه ک  خونه مادر شوهرت نمی تونی درس بخونی؟؟ دو راه داری یا درس نخونی ...یا بخونی اما بدون گریه و سختی ‌...یه راهی پیدا کن...من از شرایط زندگیت خبر ندارم ....بیست چهار ساعت شوهرت باهات بد نیست هست؟؟یه حوری ارزش خودتو به شوهرت بفهمون 

الان مشکلت اینه ک خونه مادر شوهرت نمی تونی درس بخونی؟؟ دو راه داری یا درس نخونی ...یا بخونی اما بدو ...

نه نیس

چجوری بفهمونم 

آخه من میلیونی پول دادم درس بخونم ولی من نمتونم

اصلا برام‌سخته اینجا موندن

الان مشکلت اینه ک خونه مادر شوهرت نمی تونی درس بخونی؟؟ دو راه داری یا درس نخونی ...یا بخونی اما بدو ...

میگم بخاطر بدی هلش ظلم هاش گریه میکنم چرا هیچ کس نمیفهمه یکم درکم‌کن بغلم کن بخدا الان‌اتاق تنهام خانه مادر شوهر لعنت کنه‌خدا اینو

میگم بخاطر بدی هلش ظلم هاش گریه میکنم چرا هیچ کس نمیفهمه یکم درکم‌کن بغلم کن بخدا الان‌اتاق تنهام خا ...

ببخشید عزیزم من تحربه ازدواج ندارم..فقط خواستم در حد خودم کمکت کنم چون کسی ک این ساعت شب اینحوری اینحا مینویسه دلش می خواد با یکی خرف بزنخ من میفهممت... حس می کنم جلوی اون می خوای مقابله به مثل کنی .نمیدونم ولی به نظرم باهاش حرف بزن .همینا رو بهش بگو