2777
2789

خالم داره 

یادمه بنده خدا افسردگی بعد زایمان خراب گرفته بود و اصا روح و روانش نابود شده بود

💨🦋 تَـاریـ‌ک تَـ‌ریـ‌ن شَـ‌بـ‌هـا دَرخـ‌شـان تَـ‌ریـ‌ن سَـ‌تـارهارو مَـ‌یـ‌سـازن. 🦋💨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم ابجیم داره علاوه بر خودش من و مادرم هم افسردگی بعد زایمان گرفتیم تا چیزمان فرو رفت

میخوام برم آی وی اف 

خودم میترسم دوتا جنین انتقال بدم گفتم اینجا بپرسم ک مطمین بشم

میخوام برم آی وی اف خودم میترسم دوتا جنین انتقال بدم گفتم اینجا بپرسم ک مطمین بشم

بسلامتی انشالله. دوقلو سختیهای خودشو داره من تجربه کردم وحشتناک هم تجربه کردم

با خدا باش و پادشاهی کن❤

میخوام برم آی وی اف خودم میترسم دوتا جنین انتقال بدم گفتم اینجا بپرسم ک مطمین بشم

عزیزمان شالله که طبیعی باردار شی خودم هم ناباروری دارم میدونم چقدر پروسه ای وی اف سخته با تمام وجودمدعا میکنم که مامان شی اگه نظرت یکیه همون یه دونه بشه اما اگه دوتا هم شد اصلا نگران نباش خواهرم که دوقلو دارهدر کنار تمام سختی ها کلی هم چیزهای خوب داره مثلا بچه اش تنها نیست دوتا هستن که همبازی هستن و الان خیلی خوب شدن 

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
عزیزمان شالله که طبیعی باردار شی خودم هم ناباروری دارم میدونم چقدر پروسه ای وی اف سخته با تمام وجودم ...

قربونت برم ان شالله شما هم دامنت سبز بشه

من جز ای وی اف هیچ راهی ندارم چون شوهرم ازواسپرم انسدادی هست. 

سنم هم بالاست 32 سالمه الان با خودم فکر میکنم دوتا جنین انتقال بدم که اگر گرفت پرونده بچه رو ببندم بذار کنار برای همیشه 

از طرفی هم فکر میکنم ممکنه از پسش برنیام. البته میتونم برم نزدیک خونه مامانم اما از بارداریش هم میترسم

بارداریش چطوره؟

قطعل سخته من ماه آخر نمیتونستم دراز بکشم همون نشسته میخوابیدم. وهر لحظه حس میکنم الان شکمم منفجر میشه. البته من بچه هام غیر همسان بودن  هر کدوم تو کیسه

با خدا باش و پادشاهی کن❤

قربونت برم ان شالله شما هم دامنت سبز بشهمن جز ای وی اف هیچ راهی ندارم چون شوهرم ازواسپرم انسدادی هست ...

عزیزم اصلا نگران نباش اگر امکانش هست خونه نزدیک مادرت بگیر .یادت باشه اگه خدا دوتا جوجه گذاشت تو دلت به خودت هم تواناییش میده خدا کمک میکنه

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻