2777
2789
عنوان

عشق سابقمو دیدم

163 بازدید | 14 پست

قضاوتم نکنین بنابه دلایلی رسیدمون غیرممکن بود منم شوهر کردم.اونم زن گرفت.چن ماهی یکبار تو مهمونی ها میبینمش...تا چند روز بعد دیدنش دلم شدید میگیره...الان  دلم تنگه خیلی براش.... 

خدایا یه حرکتی بزن ببینیم هستی یانه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قضاوت نمی‌کنم اما از ملاقات کردن هم حتی چند ماه یه بار پرهیز کنید از این دیدار ها چیزای جالبی شنیده نشده آخرش یه داستانی از توش دراومده که زندگی خراب شده

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اون واکنشی نشون نمیده؟

من به بار اکسم رو چند ماه بعد از کات دیدم ،جلوم تو خیابون بود ،هردومون داشتیم رانندگی میکردیم ،منم نمیدونستم اون جلومه ،براش وایستادم که رد بشه با ماشین ،دیدم اونه🫠

هردومون استپ کردیم ،وسط خیابون وایستاد فقط نگام میکرد ،منم شوکه شدم ،دیگه ماشینای دیگه برامون بوق زدن تا فهمیدیم چی به چیه و رفتیم🫠

اون واکنشی نشون نمیده؟من به بار اکسم رو چند ماه بعد از کات دیدم ،جلوم تو خیابون بود ،هردومون داشتیم ...

چون بهم قول دادیم باهم حرف نزنیم هیچوقت...سلام کرد جوابشوندادم

قضاوت نمی‌کنم اما از ملاقات کردن هم حتی چند ماه یه بار پرهیز کنید از این دیدار ها چیزای جالبی شنیده ...

برا اینکه بی ابرویی نشه قول دادیم هیچوقت مزاحم هم نشیم و نشدیم