2777
2789
ببین انگار شام هستن فرداش تا عصر میمونن ،ینی برای ناهار هم مجبورم پلویی بپزم

کلا تهش می خوای سه کیلو برنج بپزی . ولی برنج شبت رو ساده درست کن که برای فردا ظهر هر چیش موند بتونی ته دیگ کنی با ماست و تخم مرغ .

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشم برا مهمونم سنگ تموم میذاری بعد 2.3 سال میان نذار بعدش خاطرش بمونه براشون وضع آنچنانی هم ندار ...

کاش عزیزم همه دله شمارو داشتن انقد گرونی شده هیچ کس جرات جایی رفتنو نداره همش میشینیم به حساب کتاب تصمیم میگیریم نریم لعنت به این گرونی 

کاش عزیزم همه دله شمارو داشتن انقد گرونی شده هیچ کس جرات جایی رفتنو نداره همش میشینیم به حساب کتاب ت ...

دیگه خواهر چ میشه کرد 

باید سوخت و ساخت 

خدا ب مردا مون صبر و توان بده 

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات

ما حتی به غریبه ام هندی نمیدیم

یه مدل برنج هست که یا ایرانی یا پاکستانی کیلویی۱۵۰ ایناست مثل هندیا قدبلند و سفت نیست از اون میپزم برا مهمون..یه لیوان یا دولیوانم ایرانی معطر میزنم توش که انگار همش معطر میشه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

سوال خوبی بود۴نفر با خودمون ۷نفرمیشیمفک کنم دو وعده باشن

نهایت ۳ کیلو برنج بخورید دیگه 

مگه فرقش چقدر میشه که بمونی حساب کتاب کنی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

حتی برا مهمون

من برای نذری هم بهترین نوع برنج روپختم وهم واسه مهمونیاچون همیشه ازهمون مدل برنج استفاده میکردم وحس بدی داشتم اگه بخاطرنذری یامهمون کیفیتشوبیارم پایین البته این ماه بخاطرخیلی گرون شدن درجه 2گرفتم که واسه خودم یامهمون همونومیپزم