پرپروک۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 3618 عنوان هر پسری که گفت دختر باید دنگ خودشو بده 111 بازدید | 16 پست نه عصبانی بشین ن چیزیگرون ترین رستوران شهر قرار بذارید، گرون ترین سفارش رو بدید، بگید من دنگ خودمو میدم نگران نباش. میبینید که طرف در پرداخت دنگ خودش عاجزه، دستش میاد که اگه قراره دنگی باشه بیشتر به ضررشه😎 1404/08/26 | 00:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناخدا_خورشید عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 7493 😂😂😂😂 از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 17371 ما از دنگ خودمون عاجزیم . مگه پولمون از جوب پارو میزنیم . هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
_bitsy_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 23247 آدمای ارزون خودشونو با ی قهوه ۱۵۰ تومنی هم نشکن میدن نیاز به رستوران گرون قیمت نیستگفت دنگ بده برای اونم حساب کن بلاک کن تمام It still feels like the first day
پرپروک۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 3618 تاپیک مهریه رو خوندم حس کردم باید جواب اون پسره رو بدم😂
یروزی_برمیگرده عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 9790 اصن چرا با همچین ادمی باید بری دیت؟ بیشتر مردا همچین طرز فکری ندارن بجز یه عده یدالله گدای اوب
پرپروک۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 3618 اصن چرا با همچین ادمی باید بری دیت؟ بیشتر مردا همچین طرز فکری ندارن بجز یه عده یدالله گدای اوب برای این که ثابت کنم کت تن کیه😂بعدا داغ به دلش بذارم😂
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 17371 آدمای ارزون خودشونو با ی قهوه ۱۵۰ تومنی هم نشکن میدن نیاز به رستوران گرون قیمت نیستگفت دنگ بده برای ... ببین .دختری پسری که از حالا با پول معیار سازی کنند هردو حاشون تو اشغالیه . هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 17371 برای این که ثابت کنم کت تن کیه😂بعدا داغ به دلش بذارم😂 کت تن کیه .این جور دختر پسرا که با پول همه چی را میبینند عین گرگهایی برای همه اند .نه فقط مردا .ازشون ضربه دیدن زیاده . هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
_bitsy_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 23247 ببین .دختری پسری که از حالا با پول معیار سازی کنند هردو حاشون تو اشغالیه . لطفا کلیشه ای صحبت نکنید تو مملکتی که همه چیز لنگ مونده دیروز قانون مهریه اصلاح شده رسما زن بدبخت ترین موجود تو ایرانه مهریه هم ندارهبعد شما میگید پول معیار نیست؟ It still feels like the first day
a_human_2000 عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 4679 آدمای ارزون خودشونو با ی قهوه ۱۵۰ تومنی هم نشکن میدن نیاز به رستوران گرون قیمت نیستگفت دنگ بده برای ... کاش همه این شکلی دنگ ما رو بدن😂
بومبوکوچک عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 17371 لطفا کلیشه ای صحبت نکنید تو مملکتی که همه چیز لنگ مونده دیروز قانون مهریه اصلاح شده رسما زن بدبخت تر ... مهریه چی هست .دخترای الان واسه خودشون برو پایی دارند .گدا نیستیم که .ما را چه به گرگ بیابون .دختر و پسرش نداره .هرچی گدای مهریه و پول مرده .از همه حریص تر در ظلم به بقیه زنها هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت
_bitsy_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 23247 مهریه چی هست .دخترای الان واسه خودشون برو پایی دارند .گدا نیستیم که .ما را چه به گرگ بیابون .دختر و ... بهرحال تا وقتی تو ایرانی و اون مرد حق اینو داره با قانون های تخ.... صیغه کنه و... چرا نگیره ؟ والا بگیره It still feels like the first day