2777
2789

کلاس دوم‌املاش خیلی ضعیف چجوری لغت های سخت بنویسم بچسبونم دیوار اتاقش الان رو‌ی برگه اجار نوشتم سخت هارو ولی حس میکنم چشمش خسته میشه یکی یکی بنویسم بهتره یا فرقی نداره بعد مثلا خطر و‌مینویسه ختر موقع نوشتن ط رو با رنگ‌دیگه بنویسم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل بچه اول باید خوندنش حسابی تقویت شه تا نوشتنش درست شه

بقولی یکبار بنویس،ده بار بخون

کلمات رو درشت رو برگه آچار بنویس،بچسبون در دیوار اتاقش

بازی کنین باهاش،مثلا با چراغ قوه ازش بخواه کلماتی که میگی رو پیدا کنه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

حافظه دیداریش باید تقویت بشه

مدام باهاش صحبت کنید از جزئیات بپرسید. تا مجبور بشه با دقت به همه چیز نگاه کنه

میتونی نقاشی هم بکشید با کلمات سخت که یادش بمونه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

نوشتن و زدن ب دیدار فایده نداره که.برای یه درس و بزنی بقیرو میخوای چیکاررر کنی.هررررررشب بهش ۳الی ۵خ ...

همه درس هاش تاالان۴درس داده معلم همه رو‌نوشتم سختهاش چسبوندم ولی هرکدوم بهتر شد دیگ‌میکنم درس جدید 

املا هم تقریبا هرشب میگم بهش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شما بنويسي فايده ندارهخودش بايد بنويسه

خودش‌نوشت

حافظه دیداریش باید تقویت بشهمدام باهاش صحبت کنید از جزئیات بپرسید. تا مجبور بشه با دقت به همه چیز نگ ...

ب قران اصلا وقت نمیکنم انقدر ازمدرسه میاد بعد استراحتش تکلیف داره وقت نمیشه

ببين زياده از حد به بچه فشار بياري قفل ميكنه! 

حتما مدتي كه باهاش كار ميكني هر بار بيشتر از ١٥ دقيقه نشه! بعدش ديگه چيزي ياد نميگيره! بزار استراحت كنه ١٠-٢٠ دقيقه و بعد دوباره ١٥ دقيقه باهاش كار كن