2777
2789
عنوان

یه بیبی چک دارم من بیاید ببینید هاله داره

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 78 پست
باشه حتما..انشالله باهم این دوران سپری کنیم.خدارو چه دیدیمن انقدر که ذوق دوستمون دارم ذوق خودمو ندار ...

علائمت چی بود؟ ببین من حسام چیه.تخمدان چپم تیر میکشید دو سه روز .دیشب یهو راستی تیر کشید . تو دهنم بعضی از ساعات روز مزه و بو وایتکس میفهمم .عشقم قورمه سبزیه دیشب درست کردم .بعد شام حالم از بو قورمه سبزی بهم میخورد سریع ظرفارو شستم بوش بره ،ضعف زیاد دارم ولی دلم غذای خودمو نمیخواد .میل جنسیم هم کلا رفته😑بااینکه ادم هاتی ام.درد پری دارم حدود ۴_۵روزه ک میاد و میره ولی پریود نمیشم باید دیروز میشدم 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

علائمت چی بود؟ ببین من حسام چیه.تخمدان چپم تیر میکشید دو سه روز .دیشب یهو راستی تیر کشید . تو دهنم ب ...

باور کن حامله ای😍😍😍😍

من سر پسرم از بوی یخچال فهمیدم مامانم در یخچالشون باز کرد بوش تا دم آشپزخونه که من نشسته بودم اومد.گفتم مامان باز میوه یا غذای در باز گزاشتی یخچال گفت نه..یخچال مثل دسته گل تمیزه تازه پاک کردم...

حس بویایی بشدت قوی شده بود

حتی الانم یکمی اونجوری شدم  و احساس میکنم بو ها شدید شدن برام ،اما نمیخوام توهم بزنم..منتظرم وقت پریودم اگه گذشت پیگیری کنم.اما ویتامین دی و اسید فولیک میخورم

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

بچه ها اگه بعد قرص اورژانسی پریود بشی امکان بارداری هست؟اگه نه چرا نمیشم این ماه

اگه بعد اورژانسی پریود شدی و یه ماه گذشته پریودت عقب افتاده نگران نباش بخاطر قرصه

اگه بعد اورژانسی پریود نشدی وقتت گذشته احتمال بارداری هست کمی...من خواهرم با یه قرص اورژانسی و س

چهارتا ال دی باردارشد😆😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه بعد اورژانسی پریود شدی و یه ماه گذشته پریودت عقب افتاده نگران نباش بخاطر قرصهاگه بعد اورژانسی پر ...

نع قرص رو ک خوردم ماه پیش پری شدم این ماه نشدم هنوز

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
باور کن حامله ای😍😍😍😍من سر پسرم از بوی یخچال فهمیدم مامانم در یخچالشون باز کرد بوش تا دم آشپزخونه ...

من انقد اسید فولیک و فرورین و امگا۳ و ویتامین دی خوردم ک نگو.حدود ۵ ماهه میخورم .چن روزه قطشون کردم .

پناه بر خدا دیگه نهایت تا ۳/۴روز دیگه مشخص میشه .دیروز بیبی چک زدم منفی بود ‌.هفته پیش ازمایش بتا دادم و سونو خبری نبود😄

علائمت چی بود؟ ببین من حسام چیه.تخمدان چپم تیر میکشید دو سه روز .دیشب یهو راستی تیر کشید . تو دهنم ب ...

کل علائمم و بخوای

تیر کشیدن زیر رحمم.مخصوصا که تابستون بود میرفتیم موتور سواری از هر سرعت گیر یا چاله چوکور که رد می‌شدیم من زیر دلم درد میکرد..تکرر ادرار..شدت بوها(این تو همون هفته ای که باید پریود میشدم کم کم غلیظ میشدن بوها برام)

تمایل به خوردن بدون گشنگی

خواب زیاد...باز اینا تو هر آدمی متفاوته.اما معمولا کسی که بدنش سالمتر باشه و پریوداش دقیقتر باشن زود میفهمه که حامله ست..منم سرتایم پریود میشم حتی تخمک گذاریم میفهمم چه زمانیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من انقد اسید فولیک و فرورین و امگا۳ و ویتامین دی خوردم ک نگو.حدود ۵ ماهه میخورم .چن روزه قطشون کردم ...

من رفتم دکتر برام ازمایش تیروئید بنویسه چون کم‌کار هستم..گفتم هفته ی دیگه وقت پریودم الان ازمایش بدم معلوم میشه باردارم  یا نه بهم خندید گفت  بزار تاخیر در پریود بشه بعد..گفتم خب اونو بیبی چک بزنم معلوم میشه😆

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کل علائمم و بخوایتیر کشیدن زیر رحمم.مخصوصا که تابستون بود میرفتیم موتور سواری از هر سرعت گیر یا چاله ...

اره منم تخمک گذاریم کل شهرخبردار میشن🤣 .چون درد شدید دارم و ترشح 

خب قرص بدنت بهم زده بدون اینکه تخمک‌گذاری کنی و رحمت آماده پریود باشه باعث شده پریود بشی ممکنه یکم عقب بندازه برات..باز اگه خیلی تاخیر داری بیبی بزن..ولی تاحدودی عادیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من رفتم دکتر برام ازمایش تیروئید بنویسه چون کم‌کار هستم..گفتم هفته ی دیگه وقت پریودم الان ازمایش بدم ...

نمیدونم چرا میخندن🤣🤣منم سوزش ادرار شدید و دفع خون داشتم دکتر برام سونو و ازمایش نوشت گفتم تو اقدامم گفت پس انتی بیوتیک قوی نمی نویسم که اگه باردار بودی ضرری نداشته باشه سر اون ازمایش و سونو دادم .

اره منم تخمک گذاریم کل شهرخبردار میشن🤣 .چون درد شدید دارم و ترشح

تو رژیم دختر دار شدن رعایت کردی؟منکه اصلا رعایت نکردم حتی انقدر گرمیجات خوردیم این ماه،چون همسرم کمردرد درد داشت و. مدام باید گرمی میخورد.منم پایا پای میخوردم..حتی امروز صبح یه دارچین و زنجبیل غلیظ خوردم یهو بخودم اومدم گفتم وای این چه کاریه من میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درجا بعد از خوردن قرص پریود شدی؟اگه اره قرص پریودت رو بهم ریخته .فک میکنم بهم ریختن سیکل یکی از عوارضش باشه

تو رژیم دختر دار شدن رعایت کردی؟منکه اصلا رعایت نکردم حتی انقدر گرمیجات خوردیم این ماه،چون همسرم کمر ...

نه من رژیم رعایت نکردم.چون شوهرم موافق اقدام نبود کلا .. اتفاقا بخاطر سرماخوردگی کلی عسل و لیمو خوردیم . بعد اقدام هم مریض بودم خیلی اویشن و عناب دم کردم خوردم

نمیدونم چرا میخندن🤣🤣منم سوزش ادرار شدید و دفع خون داشتم دکتر برام سونو و ازمایش نوشت گفتم تو اقدام ...

الهی انشالله که مشکلی نداشته باشی...

همین سوزش و اینام ممکنه از بارداری باشه آب زیاد بخور.

من قرص زیاد نخوردم فقط دو ماه پیش روزی یدونه امگا ۳ خوردم و یه دونه قرص مکمل برای پوست مو ناخن بود همه چی داخلش داشت..الانم ۲۰ روز نشده که اسیدفولیک دی۳ میخورم.

اونم چون استخوان دنبالچم درد میکنه..از بارداری اولم یادگاری موند برام هروقت زیاد کار کنم درد میگیره...این ماهم زیاد کار کردم و قبل اقدام خونه تکونی اینا داشتم..خلاصه که...

حالا اگه باردار باشم میرم دکتر مکمل خوب برام بنویسه سر بچه اولم خیلی بی دقتی کردم نخوردم و بدنم خیلی افت کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40