2777
2789
عنوان

می‌دونم کارم کاملاااا اشتباه بود ولی خیلی شیرین بود برام

| مشاهده متن کامل بحث + 38640 بازدید | 785 پست
حالا از خالت میپرسیدی دقیقا کار شورا چیه ؟منم از گمراهی درمیاوردی

خالمم میگه الکیه 🤣

ولی بچه ها ذوق دارن براش 

می‌گفت کلا اسم نمی‌داد و هزینه نمی‌کرد الکی ولی حالا که تراکت زدی حداقل با عکس و ... میزدی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلشون نمیشکستم ولی از بچگی طوری باهاش رفتار میکنم منطقی رفتار کنه مثلا باحرف زدن قانعش میکنم که یه خ ...

آره اینم پیشنهاد خوبیه هااا 

دختر منم عاشق اینکاره ولی تا حالا به فکرم نرسیده همچین پیشنهادی بهش بدم 

از این به بعد این کارو کنم پس منم 

بیا به معلوماتم اضافه شد حالا باز بگیم نینی سایت بده😁

آره اینم پیشنهاد خوبیه هااا دختر منم عاشق اینکاره ولی تا حالا به فکرم نرسیده همچین پیشنهادی بهش بدم ...

آرع عزیزم همین کار رو بکن 

بجای خرج الکی

من حتی پسرمم میگه فلان خوراکی رو می‌خوام میبینم براش ضرر داره بهش میگم بیا این پولش حالا تصمیم باخودته یا پس انداز کن یا خرجش کن

باورت میشه عید براش دستبند طلا با پس اندازه‌ای خودش براش خریدم

زندگیم فقط همسرم

خب اداره اجبار می‌کنه

خب پس باید از اداره بپرسم این چه کاریه 

باورت میشه هرساله ذهنم درگیر میشه که شورا کارش چیه

و تا حالا به جوابش نرسیدم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

زندگیم فقط همسرم

ممنون عزیزم از نظرت حالم بهتر شد واقعا همش وجدان درد داشتم که چقدر پول الکی خرج کردم والا

انقد پول خرج میکنیم توی این زندگی این گمه توش انشالا ۱۰برابرش برات برمیگرده بگو من به خزانه ی الهی وصل هرچی خرج میکنم ثروتشم بیشتر میشه این جمله خیلی انرژی داره

آرع عزیزم همین کار رو بکن بجای خرج الکیمن حتی پسرمم میگه فلان خوراکی رو می‌خوام میبینم براش ضرر داره ...

دختر منم الان پول زیاد داره تو کارتش اتفاقا 

میخواستم براش طلا بخرم ولی میگه دوست دارم پول نقد داشته باشم تو کارتم که هر وقت خواستم برای تو یا بابا هدیه بگیرم بتونم از پول خودم بگیرم