پدر مادر شوهرم فوت کرده امروز مراسم بود مامانم با خاله هام و مادرش اومدن مسجد دست وقتی میرفتن مادرم دستشو آورد جلو مادرشوهرم خودشو زد به اون راه که یعنی ندیدم بعد مامانم بعد چند بار باز دستشو آورد جلو بازم به یکی دیگه دست داد عمدا طولش داد تا مادرم بره آخرشم مامانم با ناراحتی اومد تسلیت گفت به اون یکی ها رفت 😭😭بخدا مامانم انقدر مهربونه که اگه ببینیدش میفهمین چقدر خوش قلبو مهربونه توی مهربونی زبون زده همه جا ولی چون با وقار و شیک می پوشه و ماشاالله طبیعی جوان مونده مادر شوهرم از اولش بیخودی تحویلش نمیگیره یجوری حسودی میکنه حتی فامیلای خودشم همین نظرو دارن در حالیکه خودش باز میپوشه و زیادی آرایش زننده میکنه ولی مادر من طبیعی خوشگله خیلی دلم شکسته امشب 😭چرا باید کسی که هیچ گناهی نکرده جز احترام گذاشتن این برخورد باهاش بشه من پیش مادرم آب شدم رفتم زمین از سرکار خسته اومده بود ولی اینم شد رفتارش🥺 همیشه این کارو میکنه بدون اینکه حرف بزنه با رفتارش نیش میزنه تا منم برم به شوهرم بگم دعوا کنیم و آدم بده من بشم بگه که دیدی من حرف نزدم زنت خودش حرف در آورده و دوس داره دعوا راه بندازه برای همینم به همسرم نگفتم ولی تصمیم گرفتم منم مثل خودش با سیاست رفتار کنم و دیگه بدون کلام محلش نزارم