2777
2789
عنوان

مامانا در چه حالین بچه هاتون‌خوابیدن یا هنوز ب ارامش نرسیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 67 پست
من‌وسرم خیلییییی دعوا میکنم خیلییییی برا درس و‌املاش الان ک‌پیامتون‌ دیدم‌عذاب وجپان‌گرفتم همش میگم ...

گلم با بچت بچگی کن...انگار خودت دوباره دوران مدرسه و...تکرار میکنی

بزار باهات دوست باشه...زمان خیلی زود میگذره ...خیلی زود دلتنگ بچگیاش میشی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
گلم با بچت بچگی کن...انگار خودت دوباره دوران مدرسه و...تکرار میکنیبزار باهات دوست باشه...زمان خیلی ز ...

من خیلی عصبیم خیلیییییی خیلیییییی کاش بنونم بی دلیل ی سره دارم جیغ میکشم😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی عصبیم خیلیییییی خیلیییییی کاش بنونم بی دلیل ی سره دارم جیغ میکشم😭😭

عزیزم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
الهی موفق باشی عزیزمممم میشه هروقت حوصله داشتین ی توضیح کوتاه درمورد پایان نامتون بدین من تازه میخوا ...

بحث‌ پایان نامه خیلی مفصله عزیزم

هر کمکی از دستم بر بیاد حتما انجام میدم برات

مرحله اول ی استاد راهنما خوب انتخاب کن کمکت کنه تو انتخاب موضوع بروز و تحقیق پذیر

من موضوعم ارزیابی هوش هیجانی سرپرستان کارگاه با استفاده از ظرفیت های هوش مصنوعی بمنظور کاهش زمان و هزینه در پروژه های عمرانی بود

مثلا همین هوش مقنوعی موضوع رو بورسیه باید براش مقاله بیس پیدا کنی و تو سایتای ایرانداکت گنج اینا بگردی مشابه موضوعت نباشه با کم باشه

بعدم باید پروپوزال بنویسی و پروپوزالتو تو ایرانداکت همانند جویی کنی درصد همانند جوییت باید زیر ۱۰ باشه البته من دانشگاهم بهشتی بود اینجور بود ممکنه فرق داشته باشه

مامان دوتا گل پسر

اخ اخخخخخ الجیم‌از دیروز رژیم شروع کرد همیشه باهم پایه رژیم بودیم ب خدا متنفرم از خودم میفهمم وزنم ب ...

چقد شبیه من.میدونم دارم پرخوری عصبی میکنم اما فقط در حد عذاب وجدان هست.به قول کلیپ اینستا همین که تا الان تریاکی نشدم شکر خدا

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
چقد شبیه من.میدونم دارم پرخوری عصبی میکنم اما فقط در حد عذاب وجدان هست.به قول کلیپ اینستا همین که تا ...

بخدا دیروز ب ابجیم میگفتم‌میگفتم‌برین‌همینک من‌تریاکیذنمیشم خدارو شکر کنین رژیمم ب کنار😂ببین یعنی همین ساعت کوفتیم‌سر صبح دخترم رو‌پام دارم میخوابونمش سرحال سرحاله چون‌مم‌برا داداشش و‌بفرستم مدرس بیدار شدم اینم پاشد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بخدا دیروز ب ابجیم میگفتم‌میگفتم‌برین‌همینک من‌تریاکیذنمیشم خدارو شکر کنین رژیمم ب کنار😂ببین یعنی ه ...

منم دخترم کلاس دومه،پسر کوچیکم ۱۴ ماهشه،همش دنبال خرابکاریه،این پیشش نمیشه کتاب و مداد پاک کن در آورد،پاک رو زودی میزاره دهنش میخنده فرار میکنه،الانم عین بمب ساعتی کنارم خابه ،بیدار بشه بسم الله خرابکاریاش شروع میشه  

🌱🦋🎈

بخدا دیروز ب ابجیم میگفتم‌میگفتم‌برین‌همینک من‌تریاکیذنمیشم خدارو شکر کنین رژیمم ب کنار😂ببین یعنی ه ...

صبح زود بیدار شدن که برای من همیشه هست،ولی امروز که من خابم نمیاد آقا راحت گرفته خابیده،  تا دخترمو شوهرم برن هی تاکیید میکنم که بی صدا باشین،یه دقیقه بیشتر بخابه هم بهتره وایم

🌱🦋🎈