2777
2789
عنوان

مامانا در چه حالین بچه هاتون‌خوابیدن یا هنوز ب ارامش نرسیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 67 پست

من یه ده ساله و یه دو سال سه ماهه دارم از ساعت ۱۱ خاموشی زدیم هنوز تو جاشون چشا مثل جغد بازه.چقد حرفت رو میفهم دلم یه وقت آزاد واسه خودم میخاد تا اترژی به دست؟بیارم.جدیدا وزنم رفته بالا انقد اونم رو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای وای منم خسسسسسسسستم دخترم پیش دبستانی میره قربونش بشم بچم خانومه ولی پسرم اوف از ۸صبح بیدار میشه تا ظهر ک ۲ساعتی بخوابه پوستممووو کنده میخوام فقط ب خیر و خوشی بزرگ شه بس ک سرتق اذیتم میکنه

به زور دخترمو کردم زیر پتو که بخوابه پسرم ولی بیداره،مگه اینستای باباش میزاره کسی بخوابه دیگه

😂😂😂😂 

(صدا گوشیت خیلی بلنده)

پیامی که همین‌الان‌برا شوهرم تو‌حال تو‌اینستاش فرستادم من‌تو‌اتاق دارم دخترم‌میخوابونم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اوه چه خبره؟دخترمن هفتم ولی گفتن فقط روزی یکی امتحانهای میان ترمشون هست....آخه این موقع دیگه ذهن خست ...

ممنون عزیزم،همچنین دختر گل شما

خودش میگه شب بهتر یاد میگیرم این هفته شیفت عصره ، فردا می‌تونه دیرتر بیدار شه صبحی باشه زودتر میخوابه

ممنون عزیزم .اونقدر بد دارو میخوره اصلا همکاری نمیکنه بیشتر اسپری میزنم براششربت پلارژین کیدز به زو ...

پلارژین مفتشم گرون برازیریه سال خوبه این کالیک گیاهی مزه هم نداره زودقطع میشه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

سعی کن مداد نذاری دم دستش که خرابکاری کنه یا وسیله روی زمین نذار،من خودم دخترم یکسال رو رد کرد کل خونه رو جمع کردیم فقط مبل و میز بود حتی تلویزیونم زدیم به دیوار،ولی خب خدایی دختر من خیلی آرومه اصلا خرابکاری نمیکنه الان دوسالشه

شغلتون چیه عزیزم خیلی سخته خداقوت منم دانشجوام هستم ولی بخدااصن وقت نکردم حتی نگاه کنم درسامون باورت ...

فدات عزیزم

قبلا کار تخریب نوسازی ملکای کوچیک انجام میدادم رکود ملک شدید شد الان بازسازی واحد انجام میدم مهندس معمارم

با پیمانکار کارگر لوله کش بنا و …… مصالح و ابزار فروش و .. درگیرم

بهمن سال پیش دفاع ارشدم با بچه چهار ساله یکیم دو‌ماهه بود یعنی یجوری اشکمو دراوردن نگم

الانم پسر بزرگم مریضه تب داره 

کوچیکه یکسالشه غرررررر میزنه

یعنی فرار کردم اومدم نشستم تو دستشویی

خدا قوت انشالله دانشگاه هم بخوبی تموم کنید

مامان دوتا گل پسر

وای وای منم خسسسسسسسستم دخترم پیش دبستانی میره قربونش بشم بچم خانومه ولی پسرم اوف از ۸صبح بیدار میشه ...

من همیشه میگفتم تا ی سال و‌نیم بشه دخترم حامله میشم ک فاصله سنی دومی سومیم کم بشه هی بقیه دعوام‌میکردن میگفتم نههه من زندگی خودم میخوام سه تا بچه داشته باشم فاضله سنی دومی سومی کم باشه همشم میگفتم ی سال و‌نیمش بشه حامله میشم که تا دوسال اینازایمان کنم الان هرکی میگه چخبر از حاملگیت انقدر فحش میدم‌خودن میخندن میگن چ‌عجب همچین چیزی ازت شنیدیم😂😂😂

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چندوقتش شیرخودت میخووره من ی سال و‌۶ماهش دومین شبی ک از گهواره حداش کردم‌رو‌زمین‌اناقمون‌میخابه دیشب ...

چارماهشه گلم 

من بچه هام گهواره ای نیستن کلا از اول نزاشتم گهواره 

اولی شیر خشکی بود دومی رو با تمام سختی ها تا الان تلاش کردم شیر خودم و بدم 

فدات عزیزمقبلا کار تخریب نوسازی ملکای کوچیک انجام میدادم رکود ملک شدید شد الان بازسازی واحد انجام می ...

الهی موفق باشی عزیزمممم 

میشه هروقت حوصله داشتین ی توضیح کوتاه درمورد پایان نامتون بدین من تازه میخوام شروع کنم انتخاب موضوعم میخوام‌از همین اول ترم انتخاب کنم که تا سال دیگه بتونم جلو‌بیرمش زود تمومش کنم‌طولانی نشه محدوده موضوعم ذهنی انتخاب کردم ولی اصلا نمیدومم باید چیکارش کنم حرفای استادا دقت نکردم وقتی میگفتن سایت گنج بتا ونور‌مگز‌بزنی نفهمیدم دقیق چیکار کنم که ببینم موضوم‌تکراریه یا نه