2777
2789
عنوان

مامانا در چه حالین بچه هاتون‌خوابیدن یا هنوز ب ارامش نرسیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 67 پست

خدا رو شکر این روزای سخت رو گذروندم

منتظرم پسر از محل کار بیاد خونه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه اینا رو دارمبه علاوه شغلم و استرسای شغل ازاد

شغلتون چیه عزیزم خیلی سخته خداقوت 

منم دانشجوام هستم ولی بخدااصن وقت نکردم حتی نگاه کنم درسامون باورت نمیشه وقتی میرم دانشگاه هی میگن فلان درس کنفرانس با تو‌من اصن نمیدونم همچین درسی انتخاب کردم یا نه هنوز اسم درسارو‌نمیدونم انقدر شلوغم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

به زور دخترمو کردم زیر پتو که بخوابه 

پسرم ولی بیداره،مگه اینستای باباش میزاره کسی بخوابه دیگه 

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
نه بابا جفتشون بیدارن دخترم امتحان داره ، داره درس میخونه پسرم هم سرماخورده یک ریز سرفه می‌کنه فعلا ...

شربت کالیک سرفه روزودقطع میکنه

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

چندسالشون من پسرم کلاس دوم تکالیفش زیاد نیست ولی هیلییی ضعیف کلی وقتم‌میگیره من بیشعورم‌هی این وسطا ...

دخترم نهم پسرم اول ، من پسرم خدارو شکر با اینکه اوله مسئولیت پذیره ولی بازم پایه اول کار زیاد داره هرشب باید دیکته بگم 

دارم از خواب می‌ترکم ولی باید برم دسشویی و صورتمو بشورم اما دارم شیر میدم تا بخوابه بزرگتره هم تازه ...

چندوقتش شیرخودت میخووره 

من ی سال و‌۶ماهش دومین شبی ک از گهواره حداش کردم‌رو‌زمین‌اناقمون‌میخابه دیشب ک‌خوب نبود امیدوارم‌امشب خوب باشه

شیر هم یکم بهش میدم و یه لیوان شیر گا‌و دارم شیر خودم‌کم‌میکنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نهم ، فردا دوتا امتحان داره ، نامردا چندتا چندتا امتحان میذارن

اوه چه خبره؟دخترمن هفتم ولی گفتن فقط روزی یکی امتحانهای میان ترمشون هست....آخه این موقع دیگه ذهن خسته هست کارایی نداره...خداقوت بهش موفق باشه....

دخترم نهم پسرم اول ، من پسرم خدارو شکر با اینکه اوله مسئولیت پذیره ولی بازم پایه اول کار زیاد داره ه ...

خدارشکر 

من پارسال پدرم و‌دراورد املا ب شدت ضعیف امسال هم دقیقااااا همین بااین وجود دخترم اذیتا صدبرابر پارسال

من سه تا دارم کارهای خونه خرید همه با خودمه 

دوتاشون مدرسه یکی هم تو خونه 

ولی مستقل بار آوردم 

دخترم فقط کلاس اول پیشش می‌نشستم موقع مشق عادت کرده خودش کارهاش رو بکنه 

شب هم ده خوابیدن و من تو گوشی 

عزیزم تک تک حرفاتو میفهمم.هرچند من اون مورد خرابکارو ندارم.فقط یه دونه مدرسه ای دارم.اما اصلا وقتی واسه خودم ندارم.همش درگیر کار و درس و خونه و غذا و تمیرکاری ام.میدونی من گاهی میگم ۲۴ساعت خیلی کمه واسه یه روز .کاش بیشتر بود.وقت کم میارم

یه روز خوب میاد