padidarelmira مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 2014 عنوان به نظرتون بد نگفت بهممم 119 بازدید | 12 پست یکی از دوستام اومد به منو و دوستم گفت که چقدر شما شبیه همین انگار که شما (منو میگفت)نسخه تپل شده ایشون(دوستم )هستیدوستم گف وای روزمو خراب کردین اینو گفتین بعد خانمه گفت ببخشید و فلان اونم گفت من الان افسرده شدم نیاز ب مشاوره دارمم به اون دوستم گفتتبنظرتون بد نگفته دوستم همون موقعم بهش گفتم چقدر تو از خود راضی ای اون گفت که داشتم شوخی میکنم و فلان 1404/08/26 | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
padidarelmira مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 2014 اصلا شوخی نکرده سوتی داده حالا خودش خوشگله؟ ن زیاد
padidarelmira مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 2014 اصلا شوخی نکرده سوتی داده حالا خودش خوشگله؟ من الان بهش پی ام دادم اینوگفتمعزیزم ی وقت ب خودت نگیریا شبیه منی من اگه ادم از دماغ فیل افتاده و داغونی مثل تو باشم خودمو دار میزنم 🤣🤣🤣اخرشم گفتم شوخی میکنما ناراحت نشی😁
padidarelmira مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 2014 چه لوس و از خود راضی من الان بهش پی ام دادم اینوگفتمعزیزم ی وقت ب خودت نگیریا شبیه منی من اگه ادم از دماغ فیل افتاده و داغونی مثل تو باشم خودمو دار میزنم 🤣🤣🤣اخرشم گفتم شوخی میکنما ناراحت نشیخوب گفتم بنظرت؟
khale9988ghezi عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 966 من الان بهش پی ام دادم اینوگفتمعزیزم ی وقت ب خودت نگیریا شبیه منی من اگه ادم از دماغ فیل افتاده و د ... 😂😂خیلی رک گفتی فک نکنم دیگه باهات حرف بزنه
padidarelmira مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 2014 😂😂خیلی رک گفتی فک نکنم دیگه باهات حرف بزنه انگار من عاشق اینم باهاش حرف بزنم🤣
khale9988ghezi عضویت: 1402/04/10 تعداد پست: 966 انگار من عاشق اینم باهاش حرف بزنم🤣 😁این مدل دوستا فقط بلدن پز بدن من یکیشونو داشتم میومد خونمون وسایلمو مسخره میکرد این فیکه اون مارکش نمیدونم چیه منم اصلا این چیزا برام مهم نبود بیشتر میسوخت😂
padidarelmira مدیر استارتر عضویت: 1400/09/16 تعداد پست: 2014 😁این مدل دوستا فقط بلدن پز بدن من یکیشونو داشتم میومد خونمون وسایلمو مسخره میکرد این فیکه اون مارکش ... بیخیال بابا عقده این من پیاممو پاک کردم براشحالا که فکر کردم اون اونقدریم خوشگل نیست که بخواد فاز برداره فقط از عقده ای بودنش میاد که اینجوری رفتار میکنن