2777
2789

لیسانس آموزش ابتدایی دارم

آیا میتونم برای آزمون استخدامی استثنایی شرکت کنم ؟ 

کیا معلم استثنایی بودن ؟ خیلی سخته ؟

رقابت در این آزمون از ابتدایی کمتره ؟ 

و از نظر دید و نگاه مردم چطوریه؟ پرستیژ کمتری نسبت به معلم مدارس عادی داره ؟

حقوق ها چقدر فرق داره    

اگه کسی معلم مدرسه استثنایی هست ممنون میشم جواب بده

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

اطلاعات زیادی ندارم

فقط میدونم که حقوقش بیشتره و تعداد دانش آموز ها کمتره 

از لحاظ پرستیژ به نظرم پرستیژ بالاتری داره

در کنار معلمی یه جور مشاوره و درمانگری هم حساب میشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اطلاعات زیادی ندارمفقط میدونم که حقوقش بیشتره و تعداد دانش آموز ها کمتره از لحاظ پرستیژ به نظرم پرست ...

من از الان که هنوز شرکت تو آزمونش نکردم و فقط در حد یه فکر و نظر به خانوادم‌گفتم بهم میخندن و میگن ما خودمون روانی هستیم همین مونده بری معلم عقب مونده ها بشی 😑😑

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

من از الان که هنوز شرکت تو آزمونش نکردم و فقط در حد یه فکر و نظر به خانوادم‌گفتم بهم میخندن و میگن م ...

اگه دوسش داری برو جلو و انجامش بده

حرفای ناامید کننده بقیه به خاطر اطلاعات پایینه 

وگرنه شغل ارزشمندیه 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بنظرم ک خیلی سختهههبستگی بخودت داره حالامن خودم طاقتش ندارم

سختی از چه لحاظ ؟ 

اینجور که شنیدم تعداد دانش آموزا در کلاس کمه و والدین بچه ها توقع زیادی از معلم ندارن...

و مثل مدارس عادی نیست که ۴۰ دانش آموز در یک کلاس باشه و هر مادری به جور توقع داره و معلم باید پاسخگوی همه والدین باشه و همش باید د حال برگه و دفتر تصحبح کردن باشه  

اگه دوسش داری برو جلو و انجامش بدهحرفای ناامید کننده بقیه به خاطر اطلاعات پایینه وگرنه شغل ارزشمندیه

رقابت توش کمتره بیشتر برا همین میخوام برم 

سخته خیلی سخت مربی پسرم معلم استثنایی هست پسر من تنهایی پوستشو میکنه

معلم پسرتون چند تا شاگرد تو کلاس داره

سختی از چه لحاظ ؟ اینجور که شنیدم تعداد دانش آموزا در کلاس کمه و والدین بچه ها توقع زیادی از معلم ند ...

این ک میگی درسته

من مثلا خودم بچه ای رو میبینم ک مشکل داره اعصابم میریزه بهم ... اون محیط نمیتونم تحمل کنم

تو اینستا معلمای مدارس استثنایی میدیدم ی دانش آموزشون کلا زبونش بیرون😭واقعا صبر و تحمل بالا میخواد

من خودم نمیتونم با روحیاتم سازگار نیس

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
این ک میگی درستهمن مثلا خودم بچه ای رو میبینم ک مشکل داره اعصابم میریزه بهم ... اون محیط نمیتونم تحم ...

اره سخته واقعا 

باید برم مدرسه استثنایی از نزدیک ببینم میتونم تحمل کنم یا نه

اره سخته واقعا باید برم مدرسه استثنایی از نزدیک ببینم میتونم تحمل کنم یا نه

اره تو اینستا هم سرچ کن ببین

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
اره سخته واقعا باید برم مدرسه استثنایی از نزدیک ببینم میتونم تحمل کنم یا نه

ببین پسر من اوتیسم خفیف داره ارتباط میگیره و حرف میزنه خیلی از اوتیسم هایی که دیدم بهتره ولی یکدفعه جیغ میزنه و میزنه معلمشو باید برای هر عکس العملی آماده باشی

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم